Örgü lif ipi ile bebekler için battaniye ya da yata örtüsü

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

kumrudeniz

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.429
1.165
333
merabalar.ben çok maharetli değilimde.bildiğim tek el işi lif örmek.şimdi o yıldız şeklinde oluşan ve lif ipi ile yapılan bir örtü örmek istiyorum bebeğim için.nasıl görünür ve nasıl yapmalıyım yani model yok.yardım edrseniz sevinirim.

az önce baktım foruma.pek çok lif modeli buldum.hayvanlı falan.acaba bunları motif motif yapsam da birleştirip örtü yapsam nasıl olur?anlayanlar cevapverebilir mi?

az önce baktım foruma.pek çok lif modeli buldum.hayvanlı falan.acaba bunları motif motif yapsam da birleştirip örtü yapsam nasıl olur?anlayanlar cevapverebilir mi?

canım önce ortasını yap sonra kenar oyalar gibi üçgen üçgen kenarlarına başla tek tek yap bütün olarak bitiremezsin

teşekkür ederim,sonunda konuya cevap veren biri olmuş.bu arada bitirdim sayılır,çok da güzel oldu.sadece 1 parçam kaldı.hem 3 kat ip aldım,kalın olduğundan sıcak da tutar.görenler de beğendiler...çok yoruldum ama değdi....

eline saglık canım...mümkünse resim ekleyebilirmisin...

kusura bakmayın yeni gördüm.maalesef resim yüklemeyi beceremedim.ama başarırsam yükleyeceğim.inanın harika bişey oldu.hayvanlar(at,geyik,ördek,fil;meyvelerden kiraz,üzüm vs.)harika oldu.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…