- 28 Mart 2020
- 4.025
- 16.585
Bedenimi beğeniyorum. Fizigim guzeldir kendimce. Utanma çekinme hiç yok bende ama aynı ortam sıkmış olabilir dediginiz gibi. Oturduğum evden nefret ediyorum. Pazartesi taşınıyorum dur bi de yeni evde gözlemleyim
Ahshdgsha araba fikrini attım cebeKız bak heyecanda işe yarıyor korona bitince tenha bir yerde arabada veya yatılı misafirlikte çok iyi gidiyo
Ahshdgsha araba fikrini attım cebe
Esinde o kadar bosalmadan durabiliyorsaniz şaşkın kaldımOn sevismeyi dahil etmiyorum. Tamamen birleşme gerçekleştikten itibaren 1 saati buluyor .
Evet olamıyorum. Bi arkadaş mekandan kaynaklı olabilir demişti. Büyük ihtimalle o sebepten. Çünkü evi sevmiyorum ev sahibim 24 saat böğürüyor tepemde. Konsantre olamıyorum galibaÖn sevişme hariç bir saat mi?
Bacım o nasıl iş?
Seninki sevişmeyse bizimki ne?
1 saate orgazm olamıyorsan sorun büyük valla.
Durumdan memnundum aslında.2 bucuk sene baya guzeldi. 6 aydır böyleyimEsinde o kadar bosalmadan durabiliyorsaniz şaşkın kaldım
Diger arkadaslar sizde durum nasil cidden yani tam o an nr kadar sürüyor standartta
Tasindigim gün bende acısını çıkarmak istiyorumNormaaalll bence o kadar zamanhadi biz 4 ay ayri kalmanin acisini cikariyoz diyelim
Oyle degil boyle bezdirilir deeeTasindigim gün bende acısını çıkarmak istiyorum
Ilaç kullanmıyorum. Şubat ayında ameliyat oldum. Aldığım tek ilaç o zamandı. Ama bu mesele daha uzun zamandır varKullandığınız bir ilaç sebep olabilir bu duruma. Sorması ayıp kendiniz kendinizi tatmin ederek de olamıyor musunuz?
Maalesef olamıyorum. İlişkiye başlarken istekliyim aslında ama sonra bütün şevkim kaçıyor ve neden olduğunu bilmiyorumKullandığınız bir ilaç sebep olabilir bu duruma. Sorması ayıp kendiniz kendinizi tatmin ederek de olamıyor musunuz?
.Maalesef olamıyorum. İlişkiye başlarken istekliyim aslında ama sonra bütün şevkim kaçıyor ve neden olduğunu bilmiyorum
Yeni eve taşındım. Sorun diğer evdeymiş. Ayların patlaması yaşandı, sorun çözüldüİlişkinin bir saat sürmesi ve orgazm olamamak
Konsantre olamıyorsunuzdur, dikkatinizi dağıtan bir şeyler olmalı,
Zevk almadan da bir saat çok sıkıcı olur