Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zaten kadinlarda orgazm olma kafada bitiyormuş dogrudur o yuzden. Kafaniz doluysa ya da mutsuzsaniz olmazmis. Ama fizyolojik olarak hic bir sekilde olamayan kadinda cokmuş eminim yorumlari okuyan kadinlardan bir cogu iliskide orgazm yasayamiyor.
Zaten kadinlarda orgazm olma kafada bitiyormuş dogrudur o yuzden. Kafaniz doluysa ya da mutsuzsaniz olmazmis. Ama fizyolojik olarak hic bir sekilde olamayan kadinda cokmuş eminim yorumlari okuyan kadinlardan bir cogu iliskide orgazm yasayamiyor.
Bende ondan korktum hep böyle olacak sandım. Ama benim diğer evde sıkıntım öyle böyle değildi. Evde karınca böcek ne ararsan vardı. Ev sahibim zaten delinin tekiydi. Çok şükür huzur varsa herşey tamam
1 saat aşırı uzun değil mi ya canınız da yanar isteksiz olunca. Belki de eşiniz normalden fazla erekte kalabildigi için ilişkinin uzunluğu da sizi başlamadan strese sokuyor olabilir mi? Erken boşalma gibi normalden çok geç boşalma da bir sorun bence. Biraz aftodizyak yiyecekler tüketebilirsiniz