- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.305
- 39
- Konu Sahibi bombycinus
Amin canım INŞAALLAH. Senin de orgazmlarin bol olsun.Bol sanslar hersey gönlünce olsun inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım INŞAALLAH. Senin de orgazmlarin bol olsun.Bol sanslar hersey gönlünce olsun inşallah canım
Sanane izin mi alacam sendenBacım o hoşaf değil hoş laf sende hoş laf yapta anlasınlar garıp garıp şeyler yazma
6lı 7li çipetpetAmin canım INŞAALLAH. Senin de orgazmlarin bol olsun.
Ayy pardon nazar değer trollSanane izin mi alacam senden
Canım böyle bir durumda ne denir bilmiyorum ama biz nazar etmeyiz. MAAŞALLAH denir mi böyle bir duruma kullanılır mi emin olamadım.Bol sanslar hersey gönlünce olsun inşallah canım
Ona nazar değmiyor boncuk var üstünde. Rahat olunAyy pardon nazar değer troll
Yok, baya yanlış anlamışsınız, ben değilim o, Rayka Kumru. Bilmiş de Olsa olsa Çoklu orgazm diye bir şey keşfedip dibini köşesini anlatandır sanırım.Çok bilmişin ya bizim ne haddimize seks uzmanı
Denir neden denmesin canımCanım böyle bir durumda ne denir bilmiyorum ama biz nazar etmeyiz. MAAŞALLAH denir mi böyle bir duruma kullanılır mi emin olamadım.
Sende masum bakire miYok, baya yanlış anlamışsınız, ben değilim o, Rayka Kumru. Bilmiş de Olsa olsa Çoklu orgazm diye bir şey keşfedip dibini köşesini anlatandır sanırım.
Bizim orgazm yerlerimiz boşluk zaten. Orda bi şey yok. Keşfedemedik.Yok, baya yanlış anlamışsınız, ben değilim o, Rayka Kumru. Bilmiş de Olsa olsa Çoklu orgazm diye bir şey keşfedip dibini köşesini anlatandır sanırım.
Hahahhaha ben de bilmiyorum bosverGerçekten bilmiyorum çoklu orgazm herkes gülüyor.
Eşine taksın boncuğu yanlış kişi takmış adfjklOna nazar değmiyor boncuk var üstünde. Rahat olun
Seni şakacı seni. Dilinle mi söyledin elinle mi söyledin?Sende masum bakire mi
Tıbbi bir terim değilmiş zaten arkadaşımız bulmuşHahahhaha ben de bilmiyorum bosver
Ayrıca sende seksolog Ümit Sayın un kitaplarını oku.. Oda var diyor o da bir yana yasayan benimYok, baya yanlış anlamışsınız, ben değilim o, Rayka Kumru. Bilmiş de Olsa olsa Çoklu orgazm diye bir şey keşfedip dibini köşesini anlatandır sanırım.
Kimse keşfedemedi. Übermenş seks çift dışındaBizim orgazm yerlerimiz boşluk zaten. Orda bi şey yok. Keşfedemedik.
Burada bahsetmeyince bize yapılmiyor mu saniyosun anlatsak aklın uçar giderEkmek aradığımı nerden cıkardın hem ne arayabilirim sadece acık sözlüyüm Oral seks yapılmayanlar haset etmeyin uğrasın sizinde olur
O senin eksikliğin ben ne yapayımKimse keşfedemedi. Übermenş seks çift dışında
5 saat mi yoksa sizin?Burada bahsetmeyince bize yapılmiyor mu saniyosun anlatsak aklın uçar gider