Valla ben şu an hamileyim ama hamile olmadığım zamanları düşünerek yazıyorum ben yumurtlamada libido artışı yasamiyordum aksine adete yakın yaşıyordum o hissi. Çoğu uzman yumurtlamada libido artar diyo ama her kadında olmazmışKızlar merhaba utanarak yazıyorumilk defa bu bölüme konu açtım uzun zamandır üyeyim fakat kadın hastalıkları bölümde yazıyorum genellikle..
Başlıkda anlaşıldığı gibi konu libido, Merak ettiğim şey ise Yumurtlama döneminde Libido artarmı kadınlar bu dönemde istekli olabilir mi? Ve libidonun yüksek olduğu zamanlar hamilelik kolaylaşırmı? Tam olarak ifade edemedim ama anlayanlar yazarsa sevinirim
Bende pko var canım şubatta gebelik için tedavi gördüm tutmadı adette 2 gün siyah şeklinde geldi devami gelmedi 15 martta bu hafta da ovulasyon haftasıymış takvime göre yoğun bi libido artışı var 2-3 gündürValla ben şu an hamileyim ama hamile olmadığım zamanları düşünerek yazıyorum ben yumurtlamada libido artışı yasamiyordum aksine adete yakın yaşıyordum o hissi. Çoğu uzman yumurtlamada libido artar diyo ama her kadında olmazmış
Allah razı olsun çok teşekkürler darısı başınaBende pko var canım şubatta gebelik için tedavi gördüm tutmadı adette 2 gün siyah şeklinde geldi devami gelmedi 15 martta bu hafta da ovulasyon haftasıymış takvime göre yoğun bi libido artışı var 2-3 gündürzaten uzun uzun zamandır hep bebek odaklı cinsellik oluyordu bu sefer çok değişik zaten ara verdim tedaviye sinir oldum okadar hormon aldım içtim hiç birinde gebelik olmadı .. sence yoğun libido olunca hamilelik kolaylaşir mi ? bu arada allah hayırlı etsin sağlıkla gelsin
Rica ,ederim amin inşallahAllah razı olsun çok teşekkürler darısı başına
Olabilir bence hazır öyle hissediyorken çocuk düşüncesini kafandan atıp eşinle birlikte ol sadece sonrasında hemen kalkma biraz uzan hemen duş alma falan tez zamanda güzel haber alırsın inşallah
Yumurtlama döneminde libido artışı herkes yaşamasa da normal. Pandemi döneminde çok net hissettim ben, tabi evde boş oturunca kendini dinliyor insanKızlar merhaba utanarak yazıyorumilk defa bu bölüme konu açtım uzun zamandır üyeyim fakat kadın hastalıkları bölümde yazıyorum genellikle..
Başlıkda anlaşıldığı gibi konu libido, Merak ettiğim şey ise Yumurtlama döneminde Libido artarmı kadınlar bu dönemde istekli olabilir mi? Ve libidonun yüksek olduğu zamanlar hamilelik kolaylaşırmı? Tam olarak ifade edemedim ama anlayanlar yazarsa sevinirim
Hadi ya ozaman bu belirti doğruladı ..Benim yumurtlama dönemlerin de çok artış oluyordu. Hamilelik konusunda fikrim yok ama.... Adete yakın olmaz, çünkü migrenim tutar
Yumurtlama döneminde libido artışı herkes yaşamasa da normal. Pandemi döneminde çok net hissettim ben, tabi evde boş oturunca kendini dinliyor insanYumurtlama dönemimde olduğunuza göre haliyle hamilelik ihtimali de yüksek. Ama her aykinden daha yüksek olacağını pek sanmıyorum
Çok teşekkür ederim ben sadece adette veya adet öncesi öyle sanıyordum ilk defa yumurtlama haftasında böyle hissettim..Evet yumurtlama zamanı yükselen östrojen ve testosteron seviyeleri libido artışı yapar.
Biraz da içgüdüsel.
İnşallah öyle olur ama sen buna odaklanma. Ben nasıl olsa hamile kalamayacağım diye rahatlayıp keyfime göre takıldığım ay hamile kaldım. Kafaya takınca olmuyor.anladım canım teşekkür ederim ne bileyim aklıma öyle geldi çok libido olursa gebelik ihtimali de extra yüksek olur diye
Ben adetliyken libodum çok yükseliyoKızlar merhaba utanarak yazıyorumilk defa bu bölüme konu açtım uzun zamandır üyeyim fakat kadın hastalıkları bölümde yazıyorum genellikle..
Yumurtlama döneminde tabiki istekte artış olur, gebelikle ilgisi yumurtluyor oluşunuz elbette, bu dönemde daha alımlı,enerjik, pozitif hissederiz ayrıca içgüdüsel bir tarafı da var, üreyip çoğalmamız ve insan soyunun devamı için tasarlanmış olarak bu dönemde karşı cinsi daha çok istememiz hatta onlara karşı salgıladığımız koku ve gözbebeklerimizin daha parlak olması gibi birçok ilginç konular bile var, yeşil ışıklar yakılıyor yaniKızlar merhaba utanarak yazıyorumilk defa bu bölüme konu açtım uzun zamandır üyeyim fakat kadın hastalıkları bölümde yazıyorum genellikle..
Haklısın wallahi ben daha çok pko sendromuma üzülüyorum ondan umutsuzumİnşallah öyle olur ama sen buna odaklanma. Ben nasıl olsa hamile kalamayacağım diye rahatlayıp keyfime göre takıldığım ay hamile kaldım. Kafaya takınca olmuyor.
Teşekkür ederimYumurtlama dönemi istekte ve islaklikta artış olur tabii ki. Çoğalmak için böyle yaratılmışız. Anormal bir durum yok. Bana kalırsa libidonun her türlüsü normal. Keyfinize bakın.
Okadar haklısınız ki diğer arkadaşlarda aynısını diyor. Ama benim belli bir rahatsızlığım olduğu için baya baya kafaya takıyorum bide kilo varİlişkiyi bebek için değil de ilişki için yaşa ki hamile kalman kolay olsun. Stres etkiliyor