- 30 Kasım 2017
- 7.985
- 3.956
Daha önce fark etmedim bende bu sefer çok başkaYumurtlama dönemi istek olması çok normal hormonlar tavan yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce fark etmedim bende bu sefer çok başkaYumurtlama dönemi istek olması çok normal hormonlar tavan yapıyor
Kaç yaşındasınız. Kilo verirseniz adetleriniz de düzenlenir kolay da hamile kalırsınız. Günde bir haşlama yumurta yeyinOkadar haklısınız ki diğer arkadaşlarda aynısını diyor. Ama benim belli bir rahatsızlığım olduğu için baya baya kafaya takıyorum bide kilo var
Malesef o bende de çok oluyor ne hikmetse erkeklerde adetliyken hep çekici bulur yaklaşmak ister ben eşimden öyle görüyorum hep adete denk geliyor yaklaşmak istiyorBen adetliyken libodum çok yükseliyo
25 yaşındayım 3 yıldırda istiyoruz polikistik over var bende bu yüzden çok kilo aldım 8 kilo verdim daha 10 kilo vermem şart miş doktorum dedi tedavi olsanda olmasanda vermelisin diye çok zorlanıyorum ama vermekte zaten dediğiniz gibi oldu biraz kilo verince adetler daha düzgün olmaya başladıKaç yaşındasınız. Kilo verirseniz adetleriniz de düzenlenir kolay da hamile kalırsınız. Günde bir haşlama yumurta yeyin
haklısınız tabi ki öyledir ben uzun zamandır böyle hissetmemiştim belkide zihinim hep bebek olsun odaklıydı ondandır belkide bu arada ilginç konuların olduğunu bilmiyordumYumurtlama döneminde tabiki istekte artış olur, gebelikle ilgisi yumurtluyor oluşunuz elbette, bu dönemde daha alımlı,enerjik, pozitif hissederiz ayrıca içgüdüsel bir tarafı da var, üreyip çoğalmamız ve insan soyunun devamı için tasarlanmış olarak bu dönemde karşı cinsi daha çok istememiz hatta onlara karşı salgıladığımız koku ve gözbebeklerimizin daha parlak olması gibi birçok ilginç konular bile var, yeşil ışıklar yakılıyor yani
Tek bi konuya kilit olunca insan kendi libidosunu bile dinleyemiyor demek ki evet evet bi yerde okumuştum ben de, baya ilginç şeyler varhaklısınız tabi ki öyledir ben uzun zamandır böyle hissetmemiştim belkide zihinim hep bebek olsun odaklıydı ondandır belkide bu arada ilginç konuların olduğunu bilmiyordum
Evet sanirim adetliyken erkeklerin gözü dönüyo benim eşimde ister adetliykenMalesef o bende de çok oluyor ne hikmetse erkeklerde adetliyken hep çekici bulur yaklaşmak ister ben eşimden öyle görüyorum hep adete denk geliyor yaklaşmak istiyor
Ne alakaysa anlamıyorum başka zaman olanda biraz zor denk gelirEvet sanirim adetliyken erkeklerin gözü dönüyo benim eşimde ister adetliyken
Tövbe hey allahım. Evet ama ya ben gerçekten çok takıntı ettim bu ay zaten ara verdim tedaviye dinleneyim birazTek bi konuya kilit olunca insan kendi libidosunu bile dinleyemiyor demek ki evet evet bi yerde okumuştum ben de, baya ilginç şeyler var
Tedavi mi görüyordunuz, bazen düşünmemeye çalışmak en iyisi bence ya, umarım olur bir an önceTövbe hey allahım. Evet ama ya ben gerçekten çok takıntı ettim bu ay zaten ara verdim tedaviye dinleneyim biraz
Cinsel ilişki yaşamadım.Adet dönemi aşırı istek geliyor.Yakin zamanda ve sonrası dönemde çikolata kafein vs. bunlar da azdiriyor.Kızlar merhaba utanarak yazıyorum ilk defa bu bölüme konu açtım uzun zamandır üyeyim fakat kadın hastalıkları bölümde yazıyorum genellikle..
Başlıkda anlaşıldığı gibi konu libido, Merak ettiğim şey ise Yumurtlama döneminde Libido artarmı kadınlar bu dönemde istekli olabilir mi? Ve libidonun yüksek olduğu zamanlar hamilelik kolaylaşırmı? Tam olarak ifade edemedim ama anlayanlar yazarsa sevinirim
Polikistik olunca ilaç içince yani hastalık tedavi olunca kilo verebiliyormusunuz ?25 yaşındayım 3 yıldırda istiyoruz polikistik over var bende bu yüzden çok kilo aldım 8 kilo verdim daha 10 kilo vermem şart miş doktorum dedi tedavi olsanda olmasanda vermelisin diye çok zorlanıyorum ama vermekte zaten dediğiniz gibi oldu biraz kilo verince adetler daha düzgün olmaya başladı
Evet canım tedavi görüyodum o yüzden hep bebek odaklı ilişki oluyodu bende bu yumurtlama haftası ve libido olunca ilgimi çekti dedim acabaa ilaçsız tedavisiz yüksek libidoyla olurmu kendiliğinden inşallah olur dediğin gibiTedavi mi görüyordunuz, bazen düşünmemeye çalışmak en iyisi bence ya, umarım olur bir an önce
Doğru çikolata yapar bu ara çok yedimCinsel ilişki yaşamadım.Adet dönemi aşırı istek geliyor.Yakin zamanda ve sonrası dönemde çikolata kafein vs. bunlar da azdiriyor.
İnsülin şeker hapı kullanınca veriliyor beraberinde diyet şart ama o ilaç çok ağır yani mide bulantısı yapıyor iştah kesiyor 8 kilo öyle gittş sonra devam edemedim ilaç ağır olduğundanPolikistik olunca ilaç içince yani hastalık tedavi olunca kilo verebiliyormusunuz ?
Bende kendiliğinden kist patlamıştı.Simdi gene siyah kan falan geliyor.Yanma var.İnsülin şeker hapı kullanınca veriliyor beraberinde diyet şart ama o ilaç çok ağır yani mide bulantısı yapıyor iştah kesiyor 8 kilo öyle gittş sonra devam edemedim ilaç ağır olduğundan
Libioda artışı benim her yumurtlama dönemimde olur mesela bunu hep fark ederimama bunun gebe kalmaya pek bi etkisi olacağını duymadım açıkçası bilimsel açıdan ama inşallah vardır, mucizen seni bulsunEvet canım tedavi görüyodum o yüzden hep bebek odaklı ilişki oluyodu bende bu yumurtlama haftası ve libido olunca ilgimi çekti dedim acabaa ilaçsız tedavisiz yüksek libidoyla olurmu kendiliğinden inşallah olur dediğin gibi
Aa bak bana da bu ay öyle oldu ben 24 şubatta iğne vurulmuştum bebek olsun diye tedavi olmadi 15 martta benimde kist patladı simsiyah 2 gün kanama gördüm devami gelmediBende kendiliğinden kist patlamıştı.Simdi gene siyah kan falan geliyor.Yanma var.
Haklısın bende hiç duymadım zaten o kendimce yorumlamaydı inşallah canım aminLibioda artışı benim her yumurtlama dönemimde olur mesela bunu hep fark ederimama bunun gebe kalmaya pek bi etkisi olacağını duymadım açıkçası bilimsel açıdan ama inşallah vardır, mucizen seni bulsun
Yok benimkilerim biri 13 biri 9 yaşında ama biz ilk hamile kalmayı planladığımda bir ürolog tarafından dolandırıldık. Eşime varikoselin var deyip infertilite teşhisi koydu. O ruh haliyle 'amaaaan nasıl olsa olmayacak çocuk' diye koyverdim gitti ve o ay hamile kaldım.Haklısın wallahi ben daha çok pko sendromuma üzülüyorum ondan umutsuzum ama bu sefer senin dediğin gibi deniceğim inşallah olur hamilemisin şuan?