Libido artışı..

Okadar haklısınız ki diğer arkadaşlarda aynısını diyor. Ama benim belli bir rahatsızlığım olduğu için baya baya kafaya takıyorum bide kilo var
Kaç yaşındasınız. Kilo verirseniz adetleriniz de düzenlenir kolay da hamile kalırsınız. Günde bir haşlama yumurta yeyin

Kaç yaşındasınız. Kilo verirseniz adetleriniz de düzenlenir kolay da hamile kalırsınız. Günde bir haşlama yumurta yeyin
25 yaşındayım 3 yıldırda istiyoruz polikistik over var bende bu yüzden çok kilo aldım 8 kilo verdim daha 10 kilo vermem şart miş doktorum dedi tedavi olsanda olmasanda vermelisin diye çok zorlanıyorum ama vermekte zaten dediğiniz gibi oldu biraz kilo verince adetler daha düzgün olmaya başladı

haklısınız tabi ki öyledir ben uzun zamandır böyle hissetmemiştim belkide zihinim hep bebek olsun odaklıydı ondandır belkide bu arada ilginç konuların olduğunu bilmiyordum

haklısınız tabi ki öyledir ben uzun zamandır böyle hissetmemiştim belkide zihinim hep bebek olsun odaklıydı ondandır belkide bu arada ilginç konuların olduğunu bilmiyordum
Tek bi konuya kilit olunca insan kendi libidosunu bile dinleyemiyor demek ki evet evet bi yerde okumuştum ben de, baya ilginç şeyler var

Malesef o bende de çok oluyor ne hikmetse erkeklerde adetliyken hep çekici bulur yaklaşmak ister ben eşimden öyle görüyorum hep adete denk geliyor yaklaşmak istiyor
Evet sanirim adetliyken erkeklerin gözü dönüyo benim eşimde ister adetliyken

Tek bi konuya kilit olunca insan kendi libidosunu bile dinleyemiyor demek ki evet evet bi yerde okumuştum ben de, baya ilginç şeyler var
Tövbe hey allahım. Evet ama ya ben gerçekten çok takıntı ettim bu ay zaten ara verdim tedaviye dinleneyim biraz

Cinsel ilişki yaşamadım.Adet dönemi aşırı istek geliyor.Yakin zamanda ve sonrası dönemde çikolata kafein vs. bunlar da azdiriyor.

Polikistik olunca ilaç içince yani hastalık tedavi olunca kilo verebiliyormusunuz ?

Tedavi mi görüyordunuz, bazen düşünmemeye çalışmak en iyisi bence ya, umarım olur bir an önce
Evet canım tedavi görüyodum o yüzden hep bebek odaklı ilişki oluyodu bende bu yumurtlama haftası ve libido olunca ilgimi çekti dedim acabaa ilaçsız tedavisiz yüksek libidoyla olurmu kendiliğinden inşallah olur dediğin gibi

Polikistik olunca ilaç içince yani hastalık tedavi olunca kilo verebiliyormusunuz ?
İnsülin şeker hapı kullanınca veriliyor beraberinde diyet şart ama o ilaç çok ağır yani mide bulantısı yapıyor iştah kesiyor 8 kilo öyle gittş sonra devam edemedim ilaç ağır olduğundan

İnsülin şeker hapı kullanınca veriliyor beraberinde diyet şart ama o ilaç çok ağır yani mide bulantısı yapıyor iştah kesiyor 8 kilo öyle gittş sonra devam edemedim ilaç ağır olduğundan
Bende kendiliğinden kist patlamıştı.Simdi gene siyah kan falan geliyor.Yanma var.

Libioda artışı benim her yumurtlama dönemimde olur mesela bunu hep fark ederimama bunun gebe kalmaya pek bi etkisi olacağını duymadım açıkçası bilimsel açıdan ama inşallah vardır, mucizen seni bulsun

Bende kendiliğinden kist patlamıştı.Simdi gene siyah kan falan geliyor.Yanma var.
Aa bak bana da bu ay öyle oldu ben 24 şubatta iğne vurulmuştum bebek olsun diye tedavi olmadi 15 martta benimde kist patladı simsiyah 2 gün kanama gördüm devami gelmedi

Libioda artışı benim her yumurtlama dönemimde olur mesela bunu hep fark ederimama bunun gebe kalmaya pek bi etkisi olacağını duymadım açıkçası bilimsel açıdan ama inşallah vardır, mucizen seni bulsun
Haklısın bende hiç duymadım zaten o kendimce yorumlamaydı inşallah canım amin

Haklısın wallahi ben daha çok pko sendromuma üzülüyorum ondan umutsuzum ama bu sefer senin dediğin gibi deniceğim inşallah olur hamilemisin şuan?
Yok benimkilerim biri 13 biri 9 yaşında ama biz ilk hamile kalmayı planladığımda bir ürolog tarafından dolandırıldık. Eşime varikoselin var deyip infertilite teşhisi koydu. O ruh haliyle 'amaaaan nasıl olsa olmayacak çocuk' diye koyverdim gitti ve o ay hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…