Siz gebelik için mi kullanıyorsunuz ?ben 1 senedir kullanıyorum hiç bir yan etkisi olmadı.
İnşallah en kısa zamanda olur bebişinizdeBen geçen sene öğrendim tsh in yüksek olduğunu ve ilaç kullanmaya başladım.3.55 e felan düştü sonra gebelik istediğimi söyledim o zaman dozunu yükseltelim 2.50 in altında olması gerekiyor dedi. Şuan 1.6 felan 3 haftada bir ölçtürüyorum
Amin sizinde Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.İnşallah en kısa zamanda olur bebişinizde
Sizin tsh yüksek.
Bu tsh gebeliğe engel miSizin tsh yüksek.
Evet. Gebe kalsanız bile düşük olur Allah korusun. 2 nin altında olması gerekBu tsh gebeliğe engel mi
2 düşüğüm var zaten inşallah bi daha o acıyı çekmem psikolojik olarakta ALLAH korusun giderim yani..doktor ilaç verdi bakalım artık nolcakEvet. Gebe kalsanız bile düşük olur Allah korusun. 2 nin altında olması gerek
İlacınızı düzgün kullanın aksatmayın. Allahın izniyle düşer tsh. Benim ilk değerim 6 idi. Şuan dün kan verdim 1.64 çıktı. İlacımı asla aksatmıyorum2 düşüğüm var zaten inşallah bi daha o acıyı çekmem psikolojik olarakta ALLAH korusun giderim yani..doktor ilaç verdi bakalım artık nolcak
Aynı ilacımı kullanıyorsunuz euthyrox 25 kullanıyorum ben ayrıca yan etkileri neler oldu sizdeİlacınızı düzgün kullanın aksatmayın. Allahın izniyle düşer tsh. Benim ilk değerim 6 idi. Şuan dün kan verdim 1.64 çıktı. İlacımı asla aksatmıyorum
Benimki farklı. Haşimato tiroidim var. Bitiron kullanıyorum 7 senedir. Hiç yan etki yaşamadım. Tam tersine herşeyim düzene girdi diyebilirimAynı ilacımı kullanıyorsunuz euthyrox 25 kullanıyorum ben ayrıca yan etkileri neler oldu sizde
Anladım Rabbim şifa versin en kısa zamanda tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinBenimki farklı. Haşimato tiroidim var. Bitiron kullanıyorum 7 senedir. Hiç yan etki yaşamadım. Tam tersine herşeyim düzene girdi diyebilirim
Amiin cümlemize inşallahAnladım Rabbim şifa versin en kısa zamanda tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin