yok tsh da yaptırdım LH daTSH mı demek istedin canım?
merahaba.. çok sağolben pkoluyum ondan biliyorum yani canım
pko genetik olan bir hastalık öncelikle körüklenmiş olarak duruyor belli bir zamanda ortaya çıkıyor bana da çoğu doktor pkosun dedi çünkü yumurtalık filmlerim inci kolye gibi dizili görünümdeydi kan değerlerim ise normal çıktı şimdi de diyorki yumurtalıkların pko görünümlü ama sen pko değilsin bende bişey anlamadım ama her şartta lh yüksekliği iyi değil tüylenme göbekte yağlanma saç dökülmesine kadar bir çok şey çıkartıyor kendisiyle birlikte hrmon düzenleyicilerle bunu atlatabilirsin ama adaçayını ihmal etme her şartta işe yarıyor
mrb arkadaşlar yardımcı olurmuşsunuz lütfen fsh değerim 5,03 lh değerim 5,53 adetlerim genelde beş gün geçikmeli gelir doktor bana cyclo-progynova diye bi hap verdi 21 tabletli size sorum hormon değerlerim çok mu kötü ayrıca iki düştüğüm var
Cnm dr dedi yüksek değil ama düşük bu yüzden hap yazdı kafamı allak bullak etti :/Her laboratuvarin kendine ozel referans sinirlari vardir.
Kendi test sonuclarinizin hemen yaninda yazar genelde o sekilde kontrol edebilirsiniz.
Bunun haricinde lh ve fsh ayni veya birbirine cok yakin degerlerde olmalari gerekir ve sizin 5 cikmis yuksek de degil yani.
Bakın işte sonuçlarım böyle
Bakın işte sonuçlarım böyle
Bu degerlerde bisey yok canim benim fsh 15.56 lh de 6 civariydi sanirim. Doktor tup bebek demisti direk ama benim hemen cocugum oldu cok şükür. Bu degerler dusuge neden olurmu bilemem ama bende oyle bi risk yaratmadimrb arkadaşlar yardımcı olurmuşsunuz lütfen fsh değerim 5,03 lh değerim 5,53 adetlerim genelde beş gün geçikmeli gelir doktor bana cyclo-progynova diye bi hap verdi 21 tabletli size sorum hormon değerlerim çok mu kötü ayrıca iki düştüğüm var
Doktorunuzun tavsiyelerine uymanizi oneririm.Tşk ederim yardımların için. Peki verdiği ilacı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım hormon ilaçlarını pek kullanma taraftarı değilim ama yinede bi yanım kullan diyo
Çok sağolun öyle yapacamDoktorunuzun tavsiyelerine uymanizi oneririm.
Ayy çok sevindim inanın bizlere bu hikayeler hep umut oluyo ama işte stres varya bitirdi beni değerlerim düşük dedi hap verdi ama ben hapı kullanıp kullanmamakta kararsızım ama kullancam başka çarem yok daha öncede iki düşüğüm oldu kan pıhtılaşması varmış ondan düşüklerim.siz Nasıl hamile kaldınız acaba kendiliğinden mi yoksa ilaç bitkisel ürün vs.Bu degerlerde bisey yok canim benim fsh 15.56 lh de 6 civariydi sanirim. Doktor tup bebek demisti direk ama benim hemen cocugum oldu cok şükür. Bu degerler dusuge neden olurmu bilemem ama bende oyle bi risk yaratmadi