- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
Polikistik over olmussun hayit tohumu ic kk dan arastirmerahaba.. çok sağol
aslında bir doktor pko dedi diğeri değilsin dedi
FSH 6,82 ÇIKTI
LH: 13,52 cyclo-prog diye bir adet düzenleyici kullandım bittti adetimin 3.günü bakıldı bu hormon testlerine. doktor ılaç kullanma dedi bırak dedı . 6 ay doğal haline(( bekarken hiç problem yoktu düzenli adet olurdum. taa ki ... doğum kontrol hapı kullandım 1 yıl küsür bıraktım düzensizlesti !!!!
adaçayı mı yapıyo bunu. benimde tsh yüksek içim o zamanpko falan yok değil mi adetli mi yaptırdın. sen yinede bir doktora görün pko olabilirsin değilsen de adaçayı iç kadınlık hormonunu arttırır. fsh artar lh düşer böylelikle
senini endokrine gitmen lazım. hormonların cok yüksek o sebepten düşük oluyomrb arkadaşlar yardımcı olurmuşsunuz lütfen fsh değerim 5,03 lh değerim 5,53 adetlerim genelde beş gün geçikmeli gelir doktor bana cyclo-progynova diye bi hap verdi 21 tabletli size sorum hormon değerlerim çok mu kötü ayrıca iki düştüğüm var
Hormonlarım yüksek mi dr hormonların düşük dedisenini endokrine gitmen lazım. hormonların cok yüksek o sebepten düşük oluyo
bana bu değerlerde guatrın var dendi ilaç kullanıyorum yıllardır. tabi buna bağlı olarakta adet düensizligim var saç dökülmem kilo artışı vs.Hormonlarım yüksek mi dr hormonların düşük dedi
Peki çocuk var mı ? Sizin tsh kaçtıbana bu değerlerde guatrın var dendi ilaç kullanıyorum yıllardır. tabi buna bağlı olarakta adet düensizligim var saç dökülmem kilo artışı vs.
evet bir oğlum var. 2. düşük yapmıştım yıllar önce. 4 ay önce tsh 5.48 diğerini hatırlamıyorum ama 6 küsürdü sanırım. tahlil yaptırmam lazım bu aralarPeki çocuk var mı ? Sizin tsh kaçtı
Uf ya bide buda çıkarsa varya kafayı yerimevet bir oğlum var. 2. düşük yapmıştım yıllar önce. 4 ay önce tsh 5.48 diğerini hatırlamıyorum ama 6 küsürdü sanırım. tahlil yaptırmam lazım bu aralar
Degerler pko'ya isaret. Ultrasonla bakildi mi?merahaba.. çok sağol
aslında bir doktor pko dedi diğeri değilsin dedi
FSH 6,82 ÇIKTI
LH: 13,52 cyclo-prog diye bir adet düzenleyici kullandım bittti adetimin 3.günü bakıldı bu hormon testlerine. doktor ılaç kullanma dedi bırak dedı . 6 ay doğal haline(( bekarken hiç problem yoktu düzenli adet olurdum. taa ki ... doğum kontrol hapı kullandım 1 yıl küsür bıraktım düzensizlesti !!!!
Bunu hangi bölümde yaptırdınız. Muhakkak bi endokrin doktoruna gidinValla moralim 0 doktor hiç bile demedi ya sadece fsh ve lh düşük dedi başlasa bişe demedi
Kendiliginden kaldim canim ilac milacta kullanmadim sadece bi ay yumurtaliklarim. Gelissin diye bal tarcin corek otu kullandim onuda duzelnli degil aklma geldikce yedim. O ilaclar insanin dengesini daha cok bozuyor bu sadece benim fikrim canim karar seninAyy çok sevindim inanın bizlere bu hikayeler hep umut oluyo ama işte stres varya bitirdi beni değerlerim düşük dedi hap verdi ama ben hapı kullanıp kullanmamakta kararsızım ama kullancam başka çarem yok daha öncede iki düşüğüm oldu kan pıhtılaşması varmış ondan düşüklerim.siz Nasıl hamile kaldınız acaba kendiliğinden mi yoksa ilaç bitkisel ürün vs.
Kadın doğumda yaptım cnm adetin 3.günüBunu hangi bölümde yaptırdınız. Muhakkak bi endokrin doktoruna gidin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizede dua edinKendiliginden kaldim canim ilac milacta kullanmadim sadece bi ay yumurtaliklarim. Gelissin diye bal tarcin corek otu kullandim onuda duzelnli degil aklma geldikce yedim. O ilaclar insanin dengesini daha cok bozuyor bu sadece benim fikrim canim karar senin
Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bugun endokrine gittim hani siz bana tsh yüksek dediniz ya işte gittim doktor o kadar yüksek değil ama gebelik için biraz yüksek görünüyor euthyrox 25 ilk verdi iki hafta sonra gel utrasyonlada bakalım dedi acaba bu ilaç gebeliğe engel olur muBunu hangi bölümde yaptırdınız. Muhakkak bi endokrin doktoruna gidin
Anladım cnm peki bu ilacın en büyük yan etkisi nedir kilo alma vsgebelikte de kullanılıyor bu ilaç.Dediğim gibi 4 doktordan onay aldım gebe kalabilmek için 2.50 in altında olması lazım tsh bu ilaçla düşer zaten güvenle kullanabilirsiniz