- 22 Ocak 2020
- 327
- 652
- 28
Onu bilmıyorum ama kadın doğumcu gönderdi beni de dahaliyede öğrendimİşte kafama göre alamam zaten kadın dogumcu yapıyormu bu testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmıyorum ama kadın doğumcu gönderdi beni de dahaliyede öğrendimİşte kafama göre alamam zaten kadın dogumcu yapıyormu bu testi
Ben hergğn sabah alsam içtim herhangi bir zararı yokBu hayıt nasıl kullanılıyo peki adetken mi bitincemi gunde kac kez bılıyormusunuz
benimde lh 14 ,fsh 6 ve doktor polikistik over dedi ama kan değerleri dışında herhangi bir durum yok yumurta oluşum ve çatlama oluyor. yani kısmet olup olmaması tamamen sadece değerler netleştirmiyor hiçbirşeyi bence13 cıktı fsh da 5
Lh FSH dan yüksekse pko oluyor . Bende de var malesef insülin direnci için ilaç kullanin yumurtalıkları düzenler ve adet olmanızı sağlar bebek istediğiniz için . Bende insülin direnci yok ama doktorum insülin hapı kullanırsam adet düzenler dedi yarın görüşmeye gidicem bakalım
Evet hıcbı doktor gıt baktr demedı bana acaba krndım alıp ıcsem sorun olurmu onuda merak edıyorum sızın gebelık oldumu daha once konusmustuk sankı
Canım bende aynı yastayım seninle. Ve 4 aylık evliyim henüz gebelik yok her gittiğim doktor hormonların normal olur senin bebeğin diyip gönderdi özel hastanede dahil. Şimdi bir doktor buldum yarın onunla gorusucem kliniği var insülin direnci var derim dedi değerlerime bakarak glukoz açlık 88 insülin direnci 8.5 gibi bişey çıktı aslında yok toplamda 3 doktora sordum iki kadın doğum bir iç hastalıkları sadece bu kadın doğum doktoru var derim dedi. Kafam iyice karıştı
Sorma ya hepsı ayrı bısey soyluyo ben 27 yasındayım 3 yıllık evlıyım ama daha yenı cocuk dusunmeye basladık bızde ben en son duphaston kullanmıstım hatırlarmısın bılmem ama hatta bu ay da kullansam mı dıye konusmustuk ben doktoru aradım kullanma adet olmazsan gel dedı normalde yarın olmam lazım bakalım olmazsam bende gıdıcem belkı baska ılac verır kadın
Evet ben 1 hafta ıcınde olmustum bıtınceEvet canım tanıdım seni . Ben bu ay kullandım adetin 16. Günü başladım iki gün oluyor biteli ilaç bekliyorum gelcek mi bakalım 10 güne kadar olunur diyorlar ama
Kızlar benim lh 13 du hamileyim ben ama insulin direnci de var bu konuyu açtım 1 gün sonra hamile olduğumu öğrendimEvet ben 1 hafta ıcınde olmustum bıtınce
Benimde lh 9 du pcoydum hatta bu konuyu görmüştüm bende Su an hamileyim :))Kızlar benim lh 13 du hamileyim ben ama insulin direnci de var bu konuyu açtım 1 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Aaa bende 9 giriyorumBenimde lh 9 du pcoydum hatta bu konuyu görmüştüm bende Su an hamileyim :))
Allah isteyen herkeze versin kızlar allah nasip edince oluyor yani benimki 13 du çok yüksek değil bazıları daha fazla ama yüksek yani ama oluyor bi sekildeBenimde lh 9 du pcoydum hatta bu konuyu görmüştüm bende Su an hamileyim :))
Adet 3 günü mu gittinBenim 21 cıktı ama doktor regl zamanimi bildigi icin muhtemeleb ovulasyonda oldugun ıcın yuksek cıktı regl olunca gene bakıcak ama bir sıkıntı yok dedi yumurtalıklarımda kistte yok hatta doktora pko sordum ultrasonda belli olurdu yok dedi bende şaşırdım sımdı
Bende 13 du kilom var di bide benim insulin direnci le kist yoktu bebek 9 haftalık oldu ama bende 1 sene uğraştımEvet benimde 13 du cnm pkoyum doğurdum bile şeker hapı inofolic sayesinde kaldım bende