• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lh hormonu yuksek olup hamile kalan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada birde söyle bir durum var Lh hormonu ovülasyon dönemi artıyormuş hatta bu ovülasyon testleri de lh hormonu ile ölçülüyormuş yani iki adet ortası yaptırdıgınız testte lh yüksek cıkması normalmiş
Adet döneminde yapılması gerek 3 günü yaptım ben

ben polikistiğim 6 ay dogum kontrol ilaacı kullandım sonra gittim hormon testi yaptırmıştım eylül ayında 4,47 cıkmıstı

Bu arada birde söyle bir durum var Lh hormonu ovülasyon dönemi artıyormuş hatta bu ovülasyon testleri de lh hormonu ile ölçülüyormuş yani iki adet ortası yaptırdıgınız testte lh yüksek cıkması normalmiş
lh yumurtlama hormonudur zaten regl döneminde baya düşer hormon testlerini bu yüzden regl döneminde yapıyorlar

Bende 13 du kilom var di bide benim insulin direnci le kist yoktu bebek 9 haftalık oldu ama bende 1 sene uğraştım
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz ☺️benim de sadece insülin direnci var şeker ilacı kullanıyorum 1 bucuk aydır rahim filmi de çektirdim tüpler acık cıktı 1bucuk yıldır deniyoruz olmadı acaba insülin den dolayı mı siz hamıle kaldıgınızda insülin direnciniz kactı

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz ☺benim de sadece insülin direnci var şeker ilacı kullanıyorum 1 bucuk aydır rahim filmi de çektirdim tüpler acık cıktı 1bucuk yıldır deniyoruz olmadı acaba insülin den dolayı mı siz hamıle kaldıgınızda insülin direnciniz kactı

Ben insülin direnci ilacının cok ıse yaradıgını bıcok yerde okudum ınsallah sızdede ıse yarar bende baktırıcam ınsallah hayırlısı olur

Ben insülin direnci ilacının cok ıse yaradıgını bıcok yerde okudum ınsallah sızdede ıse yarar bende baktırıcam ınsallah hayırlısı olur
İnsülin direncini kırmak için 2000 mg öeneriyorlar içiyorum kendımı zorlayarak inşllah düşmüştür haftaya gidicem tekrar kontrole inşallah yüksek değildir sizde de

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz ☺benim de sadece insülin direnci var şeker ilacı kullanıyorum 1 bucuk aydır rahim filmi de çektirdim tüpler acık cıktı 1bucuk yıldır deniyoruz olmadı acaba insülin den dolayı mı siz hamıle kaldıgınızda insülin direnciniz kactı
Canım benim insulin homa testi işte 2.5 olması gerek en fazla benimki 3.7 bi ara 3 du hep yüksek di yani yürüyüş yaptım ilaç kullandım 2.8 oldu yine yüksek di ama hamile aldım gilofor kulandım bide canım lh kac

Canım benim insulin homa testi işte 2.5 olması gerek en fazla benimki 3.7 bi ara 3 du hep yüksek di yani yürüyüş yaptım ilaç kullandım 2.8 oldu yine yüksek di ama hamile aldım gilofor kulandım bide canım lh kac
Bide canım insulin çok kolay düşmüyor emek istiyo ama doktorum adet gecikmem var di insulin yaparmı dedim hayır troid de bi ara yiskek cıktı ondan dolayıdır dedi hani kadın doğuma gittin mi hiç bebek icjn

Benimki sizin değere göre epey uçuk en son 6.2 olmustu herhalde düşmüştür ilaç kullanıyorum beslenmeye dikkat etmeye çalısıyorum.,yürüyüş yapamıyorum maalesef. Lh en son 7 çıkmıs şimdi baktım da

Benimki sizin değere göre epey uçuk en son 6.2 olmustu herhalde düşmüştür ilaç kullanıyorum beslenmeye dikkat etmeye çalısıyorum.,yürüyüş yapamıyorum maalesef. Lh en son 7 çıkmıs şimdi baktım da
Bak senin de lh güzel benim 13 du ya düşün

Yürüyüş tek çaresi ilaç da belli bo yere kadae inan sporla o insulin yakıcaz ki gitsin

Back