Adet döneminde yapılması gerek 3 günü yaptım benBu arada birde söyle bir durum var Lh hormonu ovülasyon dönemi artıyormuş hatta bu ovülasyon testleri de lh hormonu ile ölçülüyormuş yani iki adet ortası yaptırdıgınız testte lh yüksek cıkması normalmiş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Lh hormonu yuksek olup hamile kalan varmı
- Konu Sahibi Nehir444
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile kalamama
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tam 1 sene bile değil aslında da ben bazen korudum insulin çocuk düşür dediler troid var di bideBende 13 du kilom var di bide benim insulin direnci le kist yoktu bebek 9 haftalık oldu ama bende 1 sene uğraştım
- 14 Kasım 2019
- 444
- 162
- 53
Kızlar benim lh 13 du hamileyim ben ama insulin direnci de var bu konuyu açtım 1 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
- 14 Kasım 2019
- 444
- 162
- 53
Evet benimde 13 du cnm pkoyum doğurdum bile şeker hapı inofolic sayesinde kaldım bende
Sızde insülin direncine mi baktırdınız da inofolic verdıler
Evet baKti cnm bi tık yüksek dedi fazla değil dediSızde insülin direncine mi baktırdınız da inofolic verdıler
lh yumurtlama hormonudur zaten regl döneminde baya düşer hormon testlerini bu yüzden regl döneminde yapıyorlarBu arada birde söyle bir durum var Lh hormonu ovülasyon dönemi artıyormuş hatta bu ovülasyon testleri de lh hormonu ile ölçülüyormuş yani iki adet ortası yaptırdıgınız testte lh yüksek cıkması normalmiş
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz benim de sadece insülin direnci var şeker ilacı kullanıyorum 1 bucuk aydır rahim filmi de çektirdim tüpler acık cıktı 1bucuk yıldır deniyoruz olmadı acaba insülin den dolayı mı siz hamıle kaldıgınızda insülin direnciniz kactıBende 13 du kilom var di bide benim insulin direnci le kist yoktu bebek 9 haftalık oldu ama bende 1 sene uğraştım
- 14 Kasım 2019
- 444
- 162
- 53
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz ☺benim de sadece insülin direnci var şeker ilacı kullanıyorum 1 bucuk aydır rahim filmi de çektirdim tüpler acık cıktı 1bucuk yıldır deniyoruz olmadı acaba insülin den dolayı mı siz hamıle kaldıgınızda insülin direnciniz kactı
Ben insülin direnci ilacının cok ıse yaradıgını bıcok yerde okudum ınsallah sızdede ıse yarar bende baktırıcam ınsallah hayırlısı olur
- 14 Kasım 2019
- 444
- 162
- 53
Evet baKti cnm bi tık yüksek dedi fazla değil dedi
Peki sadece ınofolıc mı baska bıseyde ıctın mı
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Ben insülin direnci ilacının cok ıse yaradıgını bıcok yerde okudum ınsallah sızdede ıse yarar bende baktırıcam ınsallah hayırlısı olur
İnsülin direncini kırmak için 2000 mg öeneriyorlar içiyorum kendımı zorlayarak inşllah düşmüştür haftaya gidicem tekrar kontrole inşallah yüksek değildir sizde deBen insülin direnci ilacının cok ıse yaradıgını bıcok yerde okudum ınsallah sızdede ıse yarar bende baktırıcam ınsallah hayırlısı olur
Hamile kaldığım aymi hayır cnm daha önceden sekerilaci klomen fln kullandirmisti doktorPeki sadece ınofolıc mı baska bıseyde ıctın mı
- 14 Kasım 2019
- 444
- 162
- 53
Hamile kaldığım aymi hayır cnm daha önceden sekerilaci klomen fln kullandirmisti doktor
Kendılıgınden kaldın yani iyi olmus hayırlı olsun tekrar
Canım benim insulin homa testi işte 2.5 olması gerek en fazla benimki 3.7 bi ara 3 du hep yüksek di yani yürüyüş yaptım ilaç kullandım 2.8 oldu yine yüksek di ama hamile aldım gilofor kulandım bide canım lh kacÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz ☺benim de sadece insülin direnci var şeker ilacı kullanıyorum 1 bucuk aydır rahim filmi de çektirdim tüpler acık cıktı 1bucuk yıldır deniyoruz olmadı acaba insülin den dolayı mı siz hamıle kaldıgınızda insülin direnciniz kactı
Bide canım insulin çok kolay düşmüyor emek istiyo ama doktorum adet gecikmem var di insulin yaparmı dedim hayır troid de bi ara yiskek cıktı ondan dolayıdır dedi hani kadın doğuma gittin mi hiç bebek icjnCanım benim insulin homa testi işte 2.5 olması gerek en fazla benimki 3.7 bi ara 3 du hep yüksek di yani yürüyüş yaptım ilaç kullandım 2.8 oldu yine yüksek di ama hamile aldım gilofor kulandım bide canım lh kac
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Benimki sizin değere göre epey uçuk en son 6.2 olmustu herhalde düşmüştür ilaç kullanıyorum beslenmeye dikkat etmeye çalısıyorum.,yürüyüş yapamıyorum maalesef. Lh en son 7 çıkmıs şimdi baktım daCanım benim insulin homa testi işte 2.5 olması gerek en fazla benimki 3.7 bi ara 3 du hep yüksek di yani yürüyüş yaptım ilaç kullandım 2.8 oldu yine yüksek di ama hamile aldım gilofor kulandım bide canım lh kac
Bak senin de lh güzel benim 13 du ya düşünBenimki sizin değere göre epey uçuk en son 6.2 olmustu herhalde düşmüştür ilaç kullanıyorum beslenmeye dikkat etmeye çalısıyorum.,yürüyüş yapamıyorum maalesef. Lh en son 7 çıkmıs şimdi baktım da
Daha yüksekler var da Işte yinede çokBak senin de lh güzel benim 13 du ya düşün
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Lh bu kadar etkili mi gebe kalma da hiç duymamıştım benim de insülin çok yüksek işteDaha yüksekler var da Işte yinede çok
Yürüyüş tek çaresi ilaç da belli bo yere kadae inan sporla o insulin yakıcaz ki gitsinBenimki sizin değere göre epey uçuk en son 6.2 olmustu herhalde düşmüştür ilaç kullanıyorum beslenmeye dikkat etmeye çalısıyorum.,yürüyüş yapamıyorum maalesef. Lh en son 7 çıkmıs şimdi baktım da