• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lh hormonu yuksek olup hamile kalan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlısı inş hamilesindir canım sen ne kadardır deniyorsun

senin de daha erkenmiş inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız

Merhaba bir sorum olacak bata 18 gün kala hormon testi yaptı doktor Lh 21 çıktı yumurtlama döneminde mi oluyorum yoks pko mu pazartesi doktoruma gidicem ama çok merak ediyorum

Merhaba bir sorum olacak bata 18 gün kala hormon testi yaptı doktor Lh 21 çıktı yumurtlama döneminde mi oluyorum yoks pko mu pazartesi doktoruma gidicem ama çok merak ediyorum
Tam emin değilim de lh hormonu doğru bilgiyi regl 3. Günü veriyor diye biliyorum

Evet doktor iki regl min tam ortası ve tahminimce yumurtlama dönemim de yapmış oldu testi
Burada da yumurtlama döneminde lh artışı oluyormuş diye okudum

Evet doktor iki regl min tam ortası ve tahminimce yumurtlama dönemim de yapmış oldu testi
Burada da yumurtlama döneminde lh artışı oluyormuş diye okudum
Hımm benim bildiğim düşük olması gerek ama sana yapılan farklı canım sanırım bebiş mi istiyorsun

Doktorumla görüştüm herhangi bir sıkıntı yokmuş yüksek çıkmasımın sebebi ovülasyonda oluşum muş 🤭

Doktorumla görüştüm herhangi bir sıkıntı yokmuş yüksek çıkmasımın sebebi ovülasyonda oluşum muş 🤭

Merhaba bendede pko var ekim ayında hormon testımde Lh= 14.43 cıkmıs ama doktorlar bana hıc bı acıklama yapmadı yumurtlama donemı falan gıbı bu yuksek degılmı acaba cunku ıntte arastırdım Lh fsh dan yuksek olursa cocuk zor tutuyomus yazıyor

Benim fsh 4 buçuk lh 12 polikislik hastasıyım ilaçsız hiç gelmez ilk geceden kaldım 🥰 olur korkmayın o hormon sadece adete engel adet gördünüz surece hamile kalabilirsiniz

Kesin emin olmamakla birlikte ünsilin engel olabilir onun krıılması gerek benım 7 buçuk çıktı bekarken iki Kutuyla normale döndüm

Kesin emin olmamakla birlikte ünsilin engel olabilir onun krıılması gerek benım 7 buçuk çıktı bekarken iki Kutuyla normale döndüm
Ya evet benım hıc bakılmadı insüline ama bende adet sorunuda var ıste ılacsız cok zor oluyorum

Back