iyi akşamlar kızlar...
öncelikle kandiliniz mübarek olsun...dualrımda sizi unutmayacağım..sizde beni unutmayın emi:)bu arada meliscim umarım tahlillerinde hiçbi sorun çıkmaz bana sorarsan soğan kürüne devam et derim bugün benim 4.günüm 15 gün içeceğim nasip ise.sonra incir kürü.umarım kürlere gerek kalmazzz:CüvCüv:kalırız..öpüyorum sizleri iyi akşamlar
günaydın kızlar 1-2 gün sonra adet olmam gerekiyor. bugün 30 gün normalde 32 günde oluyorum inşallah hiç olmamolursamda bu bitkilerden acaba sonuç ne çıkar diyede heyecanlanıyorum. kızlar hepimiz en kısa zamanda inşallah güzel haberler duyarız. beklemek çok zormuş
DHEA:238.1
FSH:6.52
LH:15.33
PROLAKTİN:24.8
SERBEST T3:5.25
SERBEST T4:18.26
TSH:1.75
TESTOSTERON,total:0.394
cyclo-progynova verdi.
YIIIKILLLDIMMMMM İSYAN ETMİYORUM GEÇEN AY 8 OLAN LH BU AY 15 GEÇEN AY 5 OLAN LH BU AY 6 RABBİM YARDIMCIM OL ÇOK CARESİZİN ÇAREM YANLIZ SENSİN
melisciğim cnm benim moralini bozma. kk gezinirken hayır tohumu kullanıp ilk ay lh düşüp ikinci ayda bayağı yükselip üçüncü ayda eskisiniden dahada lh sinin düştüğünü görenler var. bu hayıt tohumu genellikle 3. ayda tam olarak etkisini gösteriyormuş başkalarından duymuştum sabret cnm. ne kadar oldu başlayalı hayıt tohumuna? rabbim dermansız dert vermesin. bizden daha kötü durumda olanları düşün dr gidipte senin çocuğun kesinlikle olmaz denilen insanları düşün. haline şükret. ben eminimki birbirimize neşeyle heyacanla anlatacağımız çok güzel haberlerimizde olacak bundan eminim.:içelim::lepi:
2. ayım bitecek canım dün sinirden içmedim bugünde niyetim yok hayıt içmeye desteğin için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?