Lh hayıtla düşermi

sağol cnm inşallah allahım şu mübarek aylarda tüm dualarımızı kabul etsin dilek kapılarmızı açık olsun inşallah. ben sizin içinde hep dua ediyorum. sizde beni unutmayın kızlar. mesciğim allah korusun allah uzun ömürler versin. daha anne olacaksın bebğini kucağına alacaksın rabbim hepimize en kısa zamanda duyguyu yaşatır inşallah. cnm nenenin bir çok şeye ii geldiğini duymuştum ama tüylenmeye iyi geldiğini ilk senden duyuyorum. faydasını gördünmü ne zamandır kullanıyorsun. birdepkoluların tüylenmesi olur. erkeklik hormonu salgılandığı için

saraçoğlu söyledi taze taze kahvaltıda bir tutam 1 ay süreyle tüketin diyorsonra 10 ara bir ay daha zaten bende peynirle falan severim daha 3 gündür tüketiyorum geçn sene yaz ayında çalışıyordum 2 ay hep kullandım biliçsizce :) ozaman adetim gecikmiyordu ama stres azlığına erken uyanmaya yordum kimbilir belkide ondandı tabi o zaman vajinismusluydum bebek denemesi olmadı:)

iyi akşamlar kızlar...
öncelikle kandiliniz mübarek olsun...dualrımda sizi unutmayacağım..sizde beni unutmayın emi:)bu arada meliscim umarım tahlillerinde hiçbi sorun çıkmaz bana sorarsan soğan kürüne devam et derim bugün benim 4.günüm 15 gün içeceğim nasip ise.sonra incir kürü.umarım kürlere gerek kalmazzz:CüvCüv:kalırız..öpüyorum sizleri iyi akşamlar

slm kızlar bende sana katılıyorum ayşe. hepimiz için dua edeceğim. bende öpüyorum sizi görüşürüz olumunekankayizsmile

günaydın kızlar 1-2 gün sonra adet olmam gerekiyor. bugün 30 gün normalde 32 günde oluyorum inşallah hiç olmam olursamda bu bitkilerden acaba sonuç ne çıkar diyede heyecanlanıyorum. kızlar hepimiz en kısa zamanda inşallah güzel haberler duyarız. beklemek çok zormuş

günaydın kadriyecim..dün akşam çok çok dua ettim hayırlı evlatlar diledim..evet beklemek çok zor ama hamile değilsen(umarım hamilesindir)günü gecikmesin ve değerlerin düşmüş olsun..ben hamile kalamadığıma üzüldüm ama lh düşmesi de beni çok mutlu etti.öpüyorum kızlar sizi.kendinize iyi bakın
bu arada melis doktor a gittin demi.....umarım değerlerin çok iyiydir iyi haberlerini bkliyorum..şimdi seminere gidiyorum..gelince umarım güzel haberlerinizi okumak nasip olur lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

inmşallah ayşeciğim inşallah. rabbim tüm dularını kabul eder inşallah. evt senin için üzücü olduğu kadarda çok güzel haberler alman benide çok mutlu etti. baksan dr bile ne güze umutlandırıcı kelimeler söylemiş senin adına çok sevindim.

kızlar bende normalde sürekli akıntı oluyor adet olacağıma bir kaç gün kala azalıyor yada kesiliyor akıntım çok azaldı. birde adet olmadan bir kaçgün öncede başım ağrıyor dün gece başım çok ağrıdı. yani adetim yaklaşıyor iyice. bu ayda bişey yok ( neyse yinede umudum var. birde sonuçlarımıda çok merak ediyorum. bitkilerin faydasını görmek istiyorum. :)

-ADET SÖKTÜRÜCÜBıTKıLER
Papatya biberiye ile beraber kaynatılıp içilirse adet söktürür.At kuyruğu otu kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir..
Aynı safa yaprak ve çiçekleri Kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir.
Civan perçemi tek başına yada sığır kuyruğu, çörek otu ile beraber kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse adet söktürür, kadınlarda görülen çocuk olmama durumu adetten ise gayet faydalı bir uygulamadır. Yine menapozdan kaynaklanan kesilmelere de çok faydalıdır. Bazı kişilerde alerji etkisi yapabilir. Koklamak, tozunu yutmak ve vücuda sürtünce alerji yapabilir. Telafisi: Alerji için civan perçemini balla karıştırıp yerse fayda görür.
Çiriş otu kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir.
Çörek otu balla karıştırılıp yenmeye devam edilirse adet söktürür
. Az çöven kökü kaynatılıp balla tatlandırılarak içilirse adet söktürürFazlası kustururHavlıcan kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir
. Kekik (civanperçemi acıdır,kattılırsa daha iyi olur) kaynatılıp balla tatlandırılıp günde 3 çay bardağı içilirse adet söktürür.
Kuş dili kaynatılıp balla tatlandırılarak birer su bardağı aç karnına içilir.
Madımak otu kaynatılıp balla tatlandırılarak aç karına birer su bardağı içilir.
Papatya biberiye ile beraber kaynatılıp içilirse adet söktürür.
Şakayık çiçekleri kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir.
Üzerlik tohumu kaynatılıp balla tatlandırılarak 1'er su bardağı içilmeteÜzerlik tohumu kaynatılıp balla tatlandırılarak 1'er su bardağı içilir.Mide gastridi ve ülseri olanları yakar. Sirke ile yapılan bal şerbeti içilirse mide yanması geçer. Geçmezse önce mide tedavi edilir.

DHEA:238.1
FSH:6.52
LH:15.33
PROLAKTıN:24.8
SERBEST T3:5.25
SERBEST T4:18.26
TSH:1.75
TESTOSTERON,total:0.394
cyclo-progynova verdi.
YIIIKILLLDIMMMMM ıSYAN ETMıYORUM GEÇEN AY 8 OLAN LH BU AY 15 GEÇEN AY 5 OLAN LH BU AY 6 RABBıM YARDIMCIM OL ÇOK CARESıZıN ÇAREM YANLIZ SENSıN

melisciğim cnm benim moralini bozma. kk gezinirken hayır tohumu kullanıp ilk ay lh düşüp ikinci ayda bayağı yükselip üçüncü ayda eskisiniden dahada lh sinin düştüğünü görenler var. bu hayıt tohumu genellikle 3. ayda tam olarak etkisini gösteriyormuş başkalarından duymuştum sabret cnm. ne kadar oldu başlayalı hayıt tohumuna? rabbim dermansız dert vermesin. bizden daha kötü durumda olanları düşün dr gidipte senin çocuğun kesinlikle olmaz denilen insanları düşün. haline şükret. ben eminimki birbirimize neşeyle heyacanla anlatacağımız çok güzel haberlerimizde olacak bundan eminim.:içelim::lepi:

2. ayım bitecek canım dün sinirden içmedim bugünde niyetim yok hayıt içmeye desteğin için teşekkür ederim

2. ayım bitecek canım dün sinirden içmedim bugünde niyetim yok hayıt içmeye desteğin için teşekkür ederim

hayır kesinlikle böyle düşünme canım.benim ilk ay yüksek çıktığında adetim düzensizdi.o yüzden o kadar yüksek çıktı.ama ilk ay 11 den 8 e düştü.ama ikinci ay ne olacak belli değil.lütfen dün ki moral bozukluğu dünde kalsın.bugün yeni bir gün.soğan kürü ve hayıt a devam et lütfen.bu ay geciktiği içinde yüksek çıkmış olabilir.ama sakın kürleri bırakma.geçen ay hamile kalamadık ama bu ay için ümidimizide kaybetmedik.mutlaka düşecektir.durmak yok kürlere devammmmm.lmaz:lmaz:lmaz:
günaydın bu arada

evet ayşeye katılıyorum hayıt tohumunu bırakma sakın içmeye devam et. adetini düzene sokman lazım bunun için bitkiler kullan. ilaç geçici bir tedavi şeklidir sen bitki kullan adetini düzene soktukça hayıt tohumu etkisini daha çok belli edecek emin ol. ayrıca hayıt gebe kalmayı kolaylaştırır ama adet söktürücü ve adet düzeni içinde faydalı. lokman hekime git ve başka adet düzenleyici bitkilerde kullan ama hayıt tohumunu bırakma sakın.

kendimi topladım :) hayıta devam edeceğim soğan kürüde kullanacağım fakat cyclo-progynova hakkında çok farklı şeyler okuyorum kimi dktor gebeliği önler diyor kimiside önlemez diyor kimiside hamile kalırsam bebek normal olmaz derken kimi hamile olduğunu öğrenince bırakırsın hiçbişey olmaz diyor tüm bunları diyen kadın doğum doktorları şaşırdım kaldım gerçekten ilacı 21 gün kullanacağım adetim 5. günü başlayacağım önce beyazlar 11 tane sonra kahverengiler 10 tane ilaç bitince adet olmayı bekleyeceğim adet olursam tekrar aynen devam edeceğim neyse en azından bu ay hormonları düzenlemeye birde ilaç eklendi belkide hayırlısı böyledir kimbilir....

kızlar size çok teşekkür edrim rabbim gönlünüze göre versin sizin gibilerin halen var olduğunu bilmek çok güzel insanlık adına yeniden umutlandırdı beni desem yeridir :) sizi çoooooookk seviyorum inşallah herşey yoluna girecek rabbim hepimizin sesini duyuyor ama sınıyor duamız elbetteki kabul olmuştur ama zamanını sadece o biliyor ...

cnm benim sevindim kendini toparlamana. sinirin kızgınlığın geçince daha sağlıklı bir karar vereceğinden emindim. tabiiki birbirimize destek olacağız çünkü bizi bizden başkası anlayamaz. derdimiz ortak dert birbirimizi iyi anlıyoruz bende sizi çok seviyorum. cnm rabbim gönlünde ne varsa en kısa zamanda verir inşallah. yeterki umudunu kesme. kendini dahada iyi hissetmelisin sorunları kafana takmayıp iyiye gidiyorum diye kendini motive etmelisin tabii elinden geldiği kadar yapmalısın. dediğin gibi rabbim bizi duyuyor ama zamanı var biz o zamanı sabırla isyan etmeden bekleyeceğiz. ayrıca daha adet olmadım bana dua edin. yarında olmazsam test yaptıracağım. inşallah hayırlı güzel haberler alırım yarın akşamda sizinle paylaşırım

cnm bu lacı araştırdım bu ilacı kullanıp hamile kalbilen bile varmış ama düzenli kullanılırsa. eğer hamile kalırsanda bebeğe zararı olabiliyormuş. kiminin adet düzenin normala sokmuş kimide etkilemedi bile diyor. yani aşşağı baksan sakal yukarı baksan bıyık ama denemeni isterim. tabiiki düzenli kullanmalısın eğer gebelik olacak olursa adetin yaklaşmadan gebelik testleri yaptır sık aralıklarla. ilaç bittikten 6 gün sonra adet görüyormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…