• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh hayıtla düşermi

ayşecim mesleğin öğretmenlik değilmi sanırım kadrolusun nereye tayin istedin?

öğretmnim ama sözleşmeliyim:( aydın a istedim bakalım yarın belli olcak..inşallah çıkar
sen neler yaptın hastalığın bitti mi..çalışmalara başladın mı:)bal çörek otuna ikinci gün başladın dimi..............
kadriyecim bebişle aran nasıl?öpüyorum kızlar sizi ii akşamalr

öğretmnim ama sözleşmeliyim:( aydın a istedim bakalım yarın belli olcak..inşallah çıkar
sen neler yaptın hastalığın bitti mi..çalışmalara başladın mı:)bal çörek otuna ikinci gün başladın dimi..............

hakkında ne hayırlıysa o olur inşallah burada yaz ama merak ettim :)
hastalığım bitti çalışmalara elbetteki devamm...bal çörek otunu kullandım canım bu ay kullanmayacağım da hastalığım bitti 5. günü ilacıma başladım soğan kürü ve hayıta devam soğan küründede 2 günü devirdim yarım 3. gün duanı benden eksik etme canım

kadriyecim dün doktora gittinmi kıymetlimiz kesesini oluşturmuşmu canım :)[/QUOT

slm kızlar nasılsınız evet melisciğim dr gittim. 1.4 milim büyüklüğündeymiş ççççooooooook küçük dr hızlı büyüyeceğe benziyor dedi. birde kasık ağrılarım çok oluyor araştırdım düşük sebebi olabilir deyorlar. dr gittiğimde sordum 2 çeşit kasık ağrısı olrmuş biri düzenli gelen kasık ağrıları yani 10 dk bir yada saatte bir yani kaç dk aralıkla geliyorsa dk saatini hiç şaşmayan sancılar düzenli sancılar düşüğe sebep olabilirmiş. ama düzensiz sancılar bazen bir gün boyunca hiç gelmez bazende üst üste sürekli gelir dedi o tür sancılar bebğin büyüdüğünü ve rahmin bebek için büyüdüğüne işaretmiş bir sorun olmazmış benimki sürekli oluyor ama düzensiz oluyor allaha şükür tek sıkıntım sigara içemiyorum beni çok bunaltıyor inşallah onuda atlatacağım:delphin: opuyorumnanaktan canlarım çok tuhaf bir duygu çok güzel allahım en kısa zamanda sizlerede tatırsın bu duyguyu inşallah. ayşeciğim umarım istedeğin yere çıkmıştır görevin çok öpüyorum sizleriolumunekankayizsmile

Canım ya rabbim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin o bu topiğin kıymetlisi:) Bize hep dua et canım k.i.b.

sağol yeliz amin inşallah
iyi gidiyor kasık bel ve bacak ağrılarım var ama beni çok bunaltacak derecede değil. yeterki sağlıklı bir şekilde kucağıma alayımda bunları çekerim yeterki bebişim sağlıklı olsun.
kızlar sizler neler yapıyorsunuz
yeliz senin durumun nasıl?

ayşecim tayin işinden ne haber ????????????????
kadriyecim nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik?

kızlaaaaaaaaar çok mutluyum çünkü tayinim olsu işiniz düşerse beklerim ayrıca dün eşim üniv. mezun oldu:)askerlik için çok önemliydi.....dün 2 güzel haberi birden aldık umarım bi güzel haber daha alırız önümüzdeki günlerde..bu arada kuzenimin bebişi ikizmiş:) yaa ne kadar çok sevindim bilemezsisinz..sen nasılsın meliscim..neler yapıyorsun?bu arada tayin telaşı ev toplama derken ben kürleri çok ihmal ettim kızlar.
kadriyeciğim bebiş nasıl..sen nasılsın..kalp atışlarını ne zman duyacaksın?iyi beslen haaaa..sigara içmee:oklava::oklava:
öpüyorum kızlar sizi ii akşamlar

kızlaaaaaaaaar çok mutluyum çünkü tayinim olsu işiniz düşerse beklerim ayrıca dün eşim üniv. mezun oldu:)askerlik için çok önemliydi.....dün 2 güzel haberi birden aldık umarım bi güzel haber daha alırız önümüzdeki günlerde..bu arada kuzenimin bebişi ikizmiş:) yaa ne kadar çok sevindim bilemezsisinz..sen nasılsın meliscim..neler yapıyorsun?bu arada tayin telaşı ev toplama derken ben kürleri çok ihmal ettim kızlar.
kadriyeciğim bebiş nasıl..sen nasılsın..kalp atışlarını ne zman duyacaksın?iyi beslen haaaa..sigara içmee:oklava::oklava:
öpüyorum kızlar sizi ii akşamlar

ah cezacım ah sizde bizim gibisiniz demek eşin askerliğini yapmadı kısa dönem uzun dönemde bi şans biz uzun önem çıkar diye korkuyoruz gerçi dilekçesinde istemediğini yazmıştı ama bakalım:) benim aşkım ya ağust yada kasımda gidecek hhayırlısı olur inşallah kötü yerlere düşmezler inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh tayin işine sevindim taşınma yerleşme telaşı derken bizi habersiz bırakma :( kullanabildiğin kadar kullan canım rabbim nasip ettiyse olur çok öptüm kadriyecim bebeiş nasıl... bende merak etttim küçük kalbini:)

slm kızlar bebiş çok iyi perşembe günü dr gideceğim ben ayrıca epilepsi hastasıyım ve bebiş olunca nörolojide muayne olmam gerek. ayrıca bebişim içinde muayne olacağım kalp atışlarını dr söylemişti ne zaman duyacağımı ama o sevinç ve heyecanla unuttum :)) inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur. ayşeciğim çok sevindim bak şansınız açılıyor yavaş yavaş sırada bebişte benimde öyle oldu yavaş yavaş sıkıntılarımdan kurtuldum şansım açılmaya başlamıştı birde baktım hamileyim dünyalar benim oldu çok şükürler olsun rabbime. sigara içiyorum ama çok az. bir kaç gün sonra hiç içmeyeceğim.

kızlar merhaba bende aranıza katıldım.bende pko hastasıyım.7 senelik evliyim 5 senedir çocuk için uğraşıyoruz.benimde en son yaptırdığım testte fsh 7 civarı lh da 13 civarı çıkmıştı.bu testi 2 ay önce yaptırdım.yarın yine test yaptırmaya gidicem.bende pko dan dolayı şişmanlık yumurta gelişmemesi gibi sorunlar yoktu.sadece çatlamıyordu.ve adet düzensizliğide başlayınca laparoskopi oldum.4 ay oldu hemen hemen.şimdi yumurtam çatlıyoda ama hala hamile kalamadım.şeker hapı kullandım 2 ay falan lh ı düşürmek için.ama malesef çok mide bulantısı yaptığı için bıraktım.
şimdi yarın hangi testleri yaptırmam lazım bütün hormon testlerini yaptırayım diyorum gitmişken.
fsh , lh , e2 , tsh , testesteron , prolaktin başka varmı? bide progesteron diyolar ama benim bildiğim o adetin 21.günü yapılıyo.benim yarın 3.günü yinede yaptırsammı?

şutarafagitti
kızlar merhaba bende aranıza katıldım.bende pko hastasıyım.7 senelik evliyim 5 senedir çocuk için uğraşıyoruz.benimde en son yaptırdığım testte fsh 7 civarı lh da 13 civarı çıkmıştı.bu testi 2 ay önce yaptırdım.yarın yine test yaptırmaya gidicem.bende pko dan dolayı şişmanlık yumurta gelişmemesi gibi sorunlar yoktu.sadece çatlamıyordu.ve adet düzensizliğide başlayınca laparoskopi oldum.4 ay oldu hemen hemen.şimdi yumurtam çatlıyoda ama hala hamile kalamadım.şeker hapı kullandım 2 ay falan lh ı düşürmek için.ama malesef çok mide bulantısı yaptığı için bıraktım.
şimdi yarın hangi testleri yaptırmam lazım bütün hormon testlerini yaptırayım diyorum gitmişken.
fsh , lh , e2 , tsh , testesteron , prolaktin başka varmı? bide progesteron diyolar ama benim bildiğim o adetin 21.günü yapılıyo.benim yarın 3.günü yinede yaptırsammı?

cnm hoşgeldin aramıza vereliniortak durumun çok kötü değilmiş. umarım biran önce düzelir lh. lh düşürmek için bitkiler kullanmadınmı hiç. benim lh de 19 bitkiler kullandım 1 ayda hamile kaldım.:CüvCüv: tabii dualarıda hiç bırakmadım. dr tedavisini 2 ay öncesinden bırakmıştım.ama dr dediğine göre bu kullandığım klomen ve çatlatma iğnesinin etkisi hiç kullanmazsan 3 ay sürüyormuş. ben bitki ve dualardan hamile kaldığıma inanıyorum şutarafagitti

Canım yarın sonuçlarını yaz rabbim yardımcın olsun kullandığın ilaç yada bitkisel bişey varmı?????????

şutarafagitti

cnm hoşgeldin aramıza vereliniortak durumun çok kötü değilmiş. umarım biran önce düzelir lh. lh düşürmek için bitkiler kullanmadınmı hiç. benim lh de 19 bitkiler kullandım 1 ayda hamile kaldım.:CüvCüv: tabii dualarıda hiç bırakmadım. dr tedavisini 2 ay öncesinden bırakmıştım.ama dr dediğine göre bu kullandığım klomen ve çatlatma iğnesinin etkisi hiç kullanmazsan 3 ay sürüyormuş. ben bitki ve dualardan hamile kaldığıma inanıyorum şutarafagitti

sağol canım senin kullandıklarını okumuştum 13 tane bitki sanırım.sana bunları kim verdi aktarmı?klomen bende kist yapıyo.bu ay doktorada gidicem yumurtanın gelişimine ve çatlayıp çatlamadığına baktırmak için.ama hiçbir ilaç kullanmıycam.sadece hayıta başlıycam bugün.

Canım yarın sonuçlarını yaz rabbim yardımcın olsun kullandığın ilaç yada bitkisel bişey varmı?????????

canım bugün testleri yaptırdım ama pazartesi alıcam sonuçları ozaman yazarım size.ilaç olarak şeker hapı kullanıyordum işte doktor vermişti hormon düzenleyici diye ama bende çok mide bulantısı yaptığı için 1 aydır içmiyorum.işte bugün hayıta başlıyım diyorum.soğan kürününde faydalarını çok duydum ama doktorlar genelde iki kürü birarada yapmayın diyorlar.biri bitince diğerine başlayın diyorlar.bakalım hakkımızda hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi son 1 yıldır adet düzensizlikleri başladı.hormon tahlili yaptırmıştık hepsi normal çıkmıştı.6ay dr yumurta takibi yaptı ,yumurtalıklar ilaçlara çok güzel cvp verdi.dr şaşırıyodu gebeliğin olmamasına.sonra eşimden sperm testi istedi,meğerse eşimde sorunlar varmış ondan olmamış.eşim dr gidmeye başlayınca ben gitmez oldum soğan kürünü 3ay uyguladım adetlerim çok güzel düzene geçti.geçen ay tekrardan adet olmadım.dr gittim hormon tahlili yaptırdım sonuçlar;
fsh;5.06

lh;5.43
prolaktin;33.26
tsh;5.78
total t3;1.61
totalt4;9.48
dr prolaktine müdahale etmedi.eğer totalt3 ve t4 normal çıkarsa gerek yok dedi.yani prolaktin yüksek çıktı ama ilaç falan vermedi..sizce sonuçlar nasıl..arkadaşlar bende tüylenme de var sizlerde de varmı bunu dr söylemeyi unutmuşum.acaba bu hangi hormonun yüksekliğinden kaynaklanıyor.bide ben i.saraçoğlunu aradım ona anlattım.oda bana prolaktin için kür gönderdi.soğan kürü yap ardından bu kürü uygula dedi.bakalım iyi yada kötü her gelişmeyi yazarım buraya.rabbim inş te zamanda bizlerte de nasip eder anne olmayı.

Son düzenleme:
sağol canım senin kullandıklarını okumuştum 13 tane bitki sanırım.sana bunları kim verdi aktarmı?klomen bende kist yapıyo.bu ay doktorada gidicem yumurtanın gelişimine ve çatlayıp çatlamadığına baktırmak için.ama hiçbir ilaç kullanmıycam.sadece hayıta başlıycam bugün.

evt cnm 13 çeşit lokman hekime gittim bana bunları veren bitki uzmanıydı. dikkat edin arkadaşlar lokman hekimler var ama bitkilerden anlamıyorlar. kimileri var bunlar boş işler diyorlar yani hem satıyorlar ama inanmıyorlar. bana ilacın etkisi olmuştu. yumurtam gelişip çatlıyordu ama sonuç hep negatifti. ilaç ve iğne çok kullandım şimdiye kadar 1 defa 2 yumurtam oldu hep tek yumurta oluyordu. klomen sende kist yapıyorsa dr ne öneride bulundu çünkü kist olunca tedavi o ay durduruluyor.

Back