• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh hayıtla düşermi

Farlutal yarın bitiyor kızlar merakla bekliyorum ama fazla umutlanmıyorum düşse adetimde düzene girerdi değilmi?

cnm araştırdığıma göre hayıt tohumu hemen fayda göstermiyormuş. 3 ay içmek gerekirmiş. ama tabiiki bünyeye göre değişir. sen devam et hayıta. şimdiye kadar kimden duyduysam hep olumlu sonuçlar okudum. devam arkadaşım.sositososito

bende öyle düşünüyorum devam edeyim soğan kürü nün etkisimi bilmiyorum 2 gündür kasıklarıma kramp giriyor sanki 1 dk. sürüyor geçiyor acaba yeni kistlerimmi oluştu

bende öyle düşünüyorum devam edeyim soğan kürü nün etkisimi bilmiyorum 2 gündür kasıklarıma kramp giriyor sanki 1 dk. sürüyor geçiyor acaba yeni kistlerimmi oluştu

soğan kürü rahimdeki kist ve miyomu eritiyormuş. akrabamın miyomu vardı dr verdiği ilaçlar fayda etmemiş soğan kürü eritmiş. zaten böyle bir problem varsa bebek olmasına engel onun için içmek ii olur. en azından rahmin temizlenir. daha sağlıklı olur. ben kullandım ama tam olarak değil kullandığım süre içindede pek faydasını hissetmedim.:kahve:

canım 15 gün kullanılması gerekir olmazsa yine 15 gün kullanılacak tam olarak soğan kürünü kullanmadığını ifade etmişsin keşke kullansaydın ben soğan küründen umudumu kesmiyorum

canım 15 gün kullanılması gerekir olmazsa yine 15 gün kullanılacak tam olarak soğan kürünü kullanmadığını ifade etmişsin keşke kullansaydın ben soğan küründen umudumu kesmiyorum

cnm soğan kürünü 15 gün kullanıyorsun sonra 1 hafta bekliyorsun ve 1 hafta daha içiyorsun ben sadece 15 gün içtim 1 hafta dinlendikten sonra 7 gün daha içmedim gerçi pişman oldum ama geçti. bende akıntı çok olduğu için iltihaptır dediler soğan kürü iç iyice söktürür sonra geçer dediler içtiğim sürece bir değişiklik olmadı belki devam etseydim olabilirdi ama devam etmedim. yeniden içmeyide düşünüyorum. çünkü bu soğanın kadınlara o kadar büyük bir faydası varmışki resmen diyorlaki allah sanki bu soğanı kadınlar için yaratmış diyorlar-tatlicadiarzu-

Hayırlı cumalar canım, Nasılsınız bugün ? Ben nasıl olduğumu bilmiyorum farlutal bugün bitti dua edin bana karmakarışığım ben

Hayırlı cumalar canım, Nasılsınız bugün ? Ben nasıl olduğumu bilmiyorum farlutal bugün bitti dua edin bana karmakarışığım ben

ben iyiyiim canım...okuldan geldim az önce..hemen foruma baktım var mı bi gelişme diye,
umarım düşmüştür lh..tahlillerini merakla bekliyorum,dualarım sizinle,tüm bebek isteyen kadınlarla.olumlu düşün mutlaka olumlu sonuç alacaksın ben inanıyorum:)

hayırlı cumalar kızlar
inşallah düşmüştür cnm biran önce olursun inşallahta güzel sonuçlar duyarız sendende

ceza ve sasibuo ya desteğiniz için teşekkürler inşalllahhhhhh gelecek ay güzel heberlerimizi paylaşırız en makbul dua müminin mümine ettiği dualar

kızlar şimdi ğrendim kuzenim hamileeeee:)çok sevindim...o da biz gibi pco dı.5 senedir istiyordu..bildiğim kadarı ile bal,tarçın çörek otu kullanıyodu.önümüzdeki ay tüp bebek deneyeceklerdi..darısı başımıza kızlar

sadece bitkisel kürmü kullandı???? süper ya rabbim hamileliğini sağlıklı devam ettirsin inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur:)

aşılama falan yaptılar ama tutmadıcanım..artık önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracaklardı..soğan kürü kullanmıyordu..daha önce kullanmıştı.bal tarçınkullandığını biliyorum.darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar vayyyyyyy süpermiş inşallah darısı başımıza. güle güle büyütsün. evt kızlar birbirimiz için çok dualar edelim. daha makbul olurmuş.

günaydın kızlarrrr naber nasılsınız,ben birazdan temizlik yapacağım.,malum sıradan bir pazar olacak,bu arada bugün soğan suyuna başlıyorum.siz ne yaptınız?

ben halen adet omadım bekliyorum sabırla... sana kolay gelsin bende pazar günleri çok üşengeç oluyorum dışarı çıkmak ii fikir olur bence :) pasaklımıyım ne:)))))

ben halen adet omadım bekliyorum sabırla... sana kolay gelsin bende pazar günleri çok üşengeç oluyorum dışarı çıkmak ii fikir olur bence :) pasaklımıyım ne:)))))

dışarı çıkmak çok güzel olurdu ama malesef eşim çalışıyo:(yoksa evde vakit geçirmeyi sevmiyorum..tekrar başla soğan kürüne belki o zaman gelir canım bi de şimdi sen sürekli düşünüyorsundur neden gelmedi diye?böyle düşününcede daha çok gecikiyo rahatlat kendini gez dolaş boşvermeye çalış...

Back