Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bügün bende evi temizleyecektim arkadaşım taşınınca ona nasip oldu temizlik. cnm adetinin kaç gün geçti. 35 gün geçtimi? 35 günü geçtiyse dr git. ilaç kullandığınıda söyle. iyi akşamlar
Canım zaten normalde adetim 2yada 2.5 aya kadar sarkabiliyor bazende 40 günde bi kendiliğinden oluyorum fakat farlutalı kullandığımda ilaç bitiminin ertesi günü yada 2 gün sonrası oluyordum bu gecikti ama şu ara çok stresliyim malum kpss yakın yüzüm gözüm sivilce oldu :) Bide ailemi özledim((( k.i.b.
cnm bekarken bende hep öyleydim. 3 yada 2.5 ayda oluyordum evlendikten sonra dahada düzene girdi bazen genelde 32 günde bazen 28 günde olduğum bile oldu. senin bekarken düzenin nasıldı. bende kpss gireceğim ama aradan 13 yıl geçmiş ve konular değişmiş. :sinifsinif: unuttuklarım çok ne yapacağım bilmiyorum. pişman olmamak için bir deniyeceğim. ama bir dahaki sefere çok daha iyi bir şekilde gireceğim umudum yok.mafoldumben
cezacım nasılsın nasıl gidiyor kürler
kızlar ya benim midem çooook yanıyo........sizde var mı böyle anormal bi durum
kızlar bugün sesiniz çıkmamış nasılsınız cezacım miden nasıl oldu inşallah yanma geçmiştir
selam geldimmm.dün atamalar yapıldı yakın bi arkadaşımın çıkmadı tüm gün onunlaydım.az önce okuldan geldim hemen açtım interi.mide yanmam geçti şimdilik.umarım bi daha olmaz.bi tarafı iyileştirelim derken bi tarafı hasta etmeyelim.sizler nasılsınız?melser hasta oldun mu?kızlar bu arada adım ayşe ismimle hitap edebilirsiniz:)
öpüyorum ikinizi................
merhaba ayşeciğim iyi olduğuna sevindim. cnm bence mide yanman bitkilerden değil çünkü benim içtiğim bitkileri size yazmıştım içinde 13 çeşit bitki var ayrıca kullandığım şeylerde vardı yazmıştım ama hiç bir rahatsızlık vermedi. üşütmüş olmalısın. gerçi bünyeden bünyeye değişir. bu arada benim ismimde kadriye olumunekankayizsmile
selam geldimmm.dün atamalar yapıldı yakın bi arkadaşımın çıkmadı tüm gün onunlaydım.az önce okuldan geldim hemen açtım interi.mide yanmam geçti şimdilik.umarım bi daha olmaz.bi tarafı iyileştirelim derken bi tarafı hasta etmeyelim.sizler nasılsınız?melser hasta oldun mu?kızlar bu arada adım ayşe ismimle hitap edebilirsiniz:)
öpüyorum ikinizi................
bende memnun oldum kızlar :) ayşe inşallah bir daha olmaz biliyorum o yanmayı insan kötü oluyor. melis seni üzmek istemem ama dr'lar lekenmeyi adetten saymıyorlar. bana tam adet olduğunda gel demişlerdi. sen yinede bir dr git istersen. bence yerinde olsam soğan kürüne başlarım çünkü adeti düzenliyor. incir kürü yumurtlamayı sağlar. hayıt tohumunuda hiç bırakma hayıta devam. hımm bendede lekelenme olmuştu 2 sene önce dr gittim tahlil yaptırmak için ama dr sordum adet gördüğümden emin değilim çok az oluyor leke şeklinde dedim dr muayne etti adet görüyorsun dedi bende hemen kan vermiştim. yinede dr muayne ol belki adettir. eğerki lekelenmen adetse önce incir kürünü öneririm lekelenme adet değil derlerse soğan kürünü önerirrim cnm umarım kafanı fazla karıştırmamışımdır :)[
Teşekkür ederim kadriyecim bugün lekelenme gibi değil şükür yarın kesin gidiyorum dua edin doktor alttan muane edeyim demesin çünkü ona direk hayır diyorum onu yapamıyorum rabbim mecbur bırakmasın kimseyide benide..... incir kürü yapacağım bugün akşamdan başlayacağım hemde siparişimi verdim bi akşam bide gece yatarken içerim :) yarında sabah akşam içerim 21 gün böyle devam edeytim 7 günlük aradada sıoğan kürü içerim ya ölürüm ya çıkarım :))))))) bu arada bende hafif tüylenme varya nane kürü kullanıyorum yemekten çok kür kullanıyorum eeeee onlarda gıda değilmi ama :)))) neyse yine çok konuştum çok öpüyorum sizi