• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh hayıtla düşermi

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi son 1 yıldır adet düzensizlikleri başladı.hormon tahlili yaptırmıştık hepsi normal çıkmıştı.6ay dr yumurta takibi yaptı ,yumurtalıklar ilaçlara çok güzel cvp verdi.dr şaşırıyodu gebeliğin olmamasına.sonra eşimden sperm testi istedi,meğerse eşimde sorunlar varmış ondan olmamış.eşim dr gidmeye başlayınca ben gitmez oldum soğan kürünü 3ay uyguladım adetlerim çok güzel düzene geçti.geçen ay tekrardan adet olmadım.dr gittim hormon tahlili yaptırdım sonuçlar;
fsh;5.06

lh;5.43
prolaktin;33.26
tsh;5.78
total t3;1.61
totalt4;9.48
dr prolaktine müdahale etmedi.eğer totalt3 ve t4 normal çıkarsa gerek yok dedi.yani prolaktin yüksek çıktı ama ilaç falan vermedi..sizce sonuçlar nasıl..arkadaşlar bende tüylenme de var sizlerde de varmı bunu dr söylemeyi unutmuşum.acaba bu hangi hormonun yüksekliğinden kaynaklanıyor.bide ben i.saraçoğlunu aradım ona anlattım.oda bana prolaktin için kür gönderdi.soğan kürü yap ardından bu kürü uygula dedi.bakalım iyi yada kötü her gelişmeyi yazarım buraya.rabbim inş te zamanda bizlerte de nasip eder anne olmayı.

cnm sonuçların çok güzel. tüylenme çoğu pkolularda olur çünkü erkeklik hormonları yükseliyormuş. dr bana öyle demişti. olmaması gereken yerlerde tüylenme oluşur dedi.

cnm sonuçların çok güzel. tüylenme çoğu pkolularda olur çünkü erkeklik hormonları yükseliyormuş. dr bana öyle demişti. olmaması gereken yerlerde tüylenme oluşur dedi.

cvp verdiğin için çok teşekkür ederim canım ,allah razı olsun.demek tüylenme erkeklik hormonu yüksek oluncamı oluyo.benim hiç erkeklik hormonuma bakılmadı..canım bana pko teşhisi konulmadı.sadece yumurtalıklar tembelleşmiş bir nevi uykuya dalmışlar dr öyle söyledi.6ay yumurta takibi yaptırdım hiç kist falan oluşmadı çok şükür..sonra dr gitmedim 1 ay soğan kürü kullandım daha sonra kontrol amaçlı dr gittim ilaç verse bile almayacaktım.dr dedi ilaçlara gerek kalmamış yumurtalıklar normale dönmüş dedi.daha sonra 3ay daha soğan kürü yaptım bıraktım.2ay düzenli oldum tekrar başladı.acaba bu düzensizlik erkeklik hormonunun yüksekliğinden mi kaynaklanıyo.canım çok uzun oldu ama kusuruma bakmayın.sizler daha tecrübelisiniz diye anlatmak istedim..

kadriyecim nasılsın ???????????????? topiğe yeni katılanlar olmuş kızlar geçmiş olsun.............. Rabbim yanımızda olur inşallah bizde alırız bebeişimizi kucağımıza :))

evt cnm 13 çeşit lokman hekime gittim bana bunları veren bitki uzmanıydı. dikkat edin arkadaşlar lokman hekimler var ama bitkilerden anlamıyorlar. kimileri var bunlar boş işler diyorlar yani hem satıyorlar ama inanmıyorlar. bana ilacın etkisi olmuştu. yumurtam gelişip çatlıyordu ama sonuç hep negatifti. ilaç ve iğne çok kullandım şimdiye kadar 1 defa 2 yumurtam oldu hep tek yumurta oluyordu. klomen sende kist yapıyorsa dr ne öneride bulundu çünkü kist olunca tedavi o ay durduruluyor.

bendede 2 yumurta oluşuyordu işte biri çatlıyordu diğeri kist oluyordu.zaten ondan sonra bişey yapmaya gerek kalmıyoki öyle kendi haline bırakıyosun sonunda tabi ben adet oluyorum.sonra yine doktoru bırakıyorum yada bazen doğum kontrol hapı veriyodu.aman ne bileyim işte hep aynı şeyler artık napacağımı şaşırdım.kim ne dese onu yapıyorum hiçbiri bi işe yaramıyo.artık umudum kalmadı zaten ne yapsam boşa çıkıyor.bikaç ay sonra falan herhalde artık aşılama yaptırıcam başka çaresi yok.gerçi onunda tutacağını sanmıyorum normal yoldan pek bi farkı yokmuş gibi geliyo bana.

bendede 2 yumurta oluşuyordu işte biri çatlıyordu diğeri kist oluyordu.zaten ondan sonra bişey yapmaya gerek kalmıyoki öyle kendi haline bırakıyosun sonunda tabi ben adet oluyorum.sonra yine doktoru bırakıyorum yada bazen doğum kontrol hapı veriyodu.aman ne bileyim işte hep aynı şeyler artık napacağımı şaşırdım.kim ne dese onu yapıyorum hiçbiri bi işe yaramıyo.artık umudum kalmadı zaten ne yapsam boşa çıkıyor.bikaç ay sonra falan herhalde artık aşılama yaptırıcam başka çaresi yok.gerçi onunda tutacağını sanmıyorum normal yoldan pek bi farkı yokmuş gibi geliyo bana.

canım bizlerin umudu rabbim hiç ondan umut kesilirmi? İnşallah aşılamaya bile gerek kalmaz, teslimiyet çok önemli dualarımda olacaksın rabbim yar ve yardımcın olsun

cvp verdiğin için çok teşekkür ederim canım ,allah razı olsun.demek tüylenme erkeklik hormonu yüksek oluncamı oluyo.benim hiç erkeklik hormonuma bakılmadı..canım bana pko teşhisi konulmadı.sadece yumurtalıklar tembelleşmiş bir nevi uykuya dalmışlar dr öyle söyledi.6ay yumurta takibi yaptırdım hiç kist falan oluşmadı çok şükür..sonra dr gitmedim 1 ay soğan kürü kullandım daha sonra kontrol amaçlı dr gittim ilaç verse bile almayacaktım.dr dedi ilaçlara gerek kalmamış yumurtalıklar normale dönmüş dedi.daha sonra 3ay daha soğan kürü yaptım bıraktım.2ay düzenli oldum tekrar başladı.acaba bu düzensizlik erkeklik hormonunun yüksekliğinden mi kaynaklanıyo.canım çok uzun oldu ama kusuruma bakmayın.sizler daha tecrübelisiniz diye anlatmak istedim..

ben genelde 30 ile 32 gün arası adet görüyordum. aksaklıklar çok nadir oluyordu. ama dr yinede erkeklik hormonlarının yükselmesinden kaynaklanıyor dedi.

kadriyecim nasılsın ???????????????? topiğe yeni katılanlar olmuş kızlar geçmiş olsun.............. Rabbim yanımızda olur inşallah bizde alırız bebeişimizi kucağımıza :))

evt cnm aramıza yeni arkadaşlar katıldı.bugün bebeğin kalp atışlarını dinledim çok heyecan vericiydi. 3 milim olmuş bebek 5 hafta 6 günlük olmuş. inşallah rabbimin izniyle 27 şubat da doğum olacakmış kış çocuğu olacak. allahım sizlerede bu duyguyu tatdırsın inşallah. en kısa zamanda güzel haberlerinizi duyarım inşallah. dualarım hep sizinle.opuyorumnanaktan

başka drlar banada aşılama demişti ama ben inat yaptım aşılama olmamak için. allahtan umudumu hiç kesmedim normal bir tedaviyle hamile kalacağıma hep inandım umudumu hiç kesmedim sizlerde umudunuzu hiç kesmeyin

kızlar 1 ay önce lh 20 ydi 3 ay diane 35 kullan dediler bu ay meraktan tahlil yaptırdım 1 ayda 3. 75 e düşmüş şimdi dizneyi bıraksammı bırakmasam mı diye düşünüyorum bu lh düşünce hemen tekrar yükselirmi kafam karıstı :(

ay kızlar mutlu oldum galiba sonuçlarımı yazayım size
fsh : 6.97
lh : 7.79
tsh : 1.680
prolaktin: 20.53
progesteron: 0.339
testesteron: 0.339

ay normale giriyo sanki.lh düşmüş kızlar önce 18di sonra 13e düştü şimdide 7 lere düştü çok şükür.biraz daha düşerse tam olacak diğerleri normal zaten bildiğim kadarıyla.bitek 21.günü tekrar progesterona baktırıcam yumurta çatlıyomu ne kadar kaliteli diye.artık bu değerlerle hamile kalabilirmiyim acaba?he bu arada nasıl düşürdün diye soruyorsanız ben geçen ay 3-4 gün soğan suyu içtim ama onun etkisi yoktur sanırım çünkü 15 güne tamamlayamamıştım.şeker ilacı kullandım 2 ay kadar şimdi 1 aydır falan kullanmıyorum ama.şeker ilacını genelde pkolu hastalara veriyolar.bide ben pko için laparoskopi olmuştum pkolu olan yumurtalıklar temizlendi bide benim yumurtam çatlamadığı için yumurtalık delme işlemi yapıldı.şimdi yumurtam kendiliğinden çatlıyo.başkada bişey yapmadım ama acaba diyorum şimdi hayıt içsemmi biraz daha düşsün diye?ay yada tekrar bozulurmu acaba?korkuyorumda bişey içmeye.daha önce çünkü incir kürünü yaptım 4 ay adet olamamıştım.pkolu hastaların içmemesi gerekiyormuş meğer minik minik kistleri dahada azdırıyormuş.sadece soğan yapmak lazım sanırım.

ben genelde 30 ile 32 gün arası adet görüyordum. aksaklıklar çok nadir oluyordu. ama dr yinede erkeklik hormonlarının yükselmesinden kaynaklanıyor dedi.

günaydınlar herkese...

adetim gelse hemen gidip hormon tahlili yaptıracam ama gelmiyo birtürlü..evde 8taplet duphaston vardı onu içtim biraz belirtiler başladı ama ilaç bitti.kızlar etkili adet söktürücü biliyonuzmu,civan perçemi içsem sökermi acep .off ya napcamı bilemez oldum.rabbime sığındım ,rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..

ay normale giriyo sanki.lh düşmüş kızlar önce 18di sonra 13e düştü şimdide 7 lere düştü çok şükür.biraz daha düşerse tam olacak diğerleri normal zaten bildiğim kadarıyla.bitek 21.günü tekrar progesterona baktırıcam yumurta çatlıyomu ne kadar kaliteli diye.artık bu değerlerle hamile kalabilirmiyim acaba?he bu arada nasıl düşürdün diye soruyorsanız ben geçen ay 3-4 gün soğan suyu içtim ama onun etkisi yoktur sanırım çünkü 15 güne tamamlayamamıştım.şeker ilacı kullandım 2 ay kadar şimdi 1 aydır falan kullanmıyorum ama.şeker ilacını genelde pkolu hastalara veriyolar.bide ben pko için laparoskopi olmuştum pkolu olan yumurtalıklar temizlendi bide benim yumurtam çatlamadığı için yumurtalık delme işlemi yapıldı.şimdi yumurtam kendiliğinden çatlıyo.başkada bişey yapmadım ama acaba diyorum şimdi hayıt içsemmi biraz daha düşsün diye?ay yada tekrar bozulurmu acaba?korkuyorumda bişey içmeye.daha önce çünkü incir kürünü yaptım 4 ay adet olamamıştım.pkolu hastaların içmemesi gerekiyormuş meğer minik minik kistleri dahada azdırıyormuş.sadece soğan yapmak lazım sanırım.

maşallah canım sonuçların normale dönüyo ne güzel.rabbim daha güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inş.bi de canım sen soğan kürünü uygula bence çok faydası olcaktır.tabi sen bilirsin bu benim nacizene fikrim.

maşallah canım sonuçların normale dönüyo ne güzel.rabbim daha güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inş.bi de canım sen soğan kürünü uygula bence çok faydası olcaktır.tabi sen bilirsin bu benim nacizene fikrim.

sağol canım hayıt otunu deniycem bu ay.olmazsa bir ay hayıt bir ay soğan kürü yaparım.ikisini birden içmek istemiyorum.sonra hepten bozmıyım hormonları.

cnm gözün aydın sonuçlar süper inşallah çok kısa zamanda dahada güzel haberler alacağız gibi geldi bana:ecrin_bebek: cnm yumurta kalitesini tam anlayamazlar hiç bir şekilde. ben dr sordum yumurta kalitesi sadece tüp bebek yöntemi kullanılırkenmi anlaşılıyor dedim dr bana o zaman bile tam olarak anlayamayız sadece tahmin üzerine konuşuruz dedi. sen bilirsin ama bişeyler kullanacaksan hayıt kullanmanı tavsiye ederim. evt pkolulara şekerli tüm gıdalar yasak incir çok tatlı bir gıda bence kullanmayın

bişey daha söylemek isterim hayıt 3 ay sonrada etkisini gösterebiliyor kişinin bünyesine göre değişiyor

kızlar 1 ay önce lh 20 ydi 3 ay diane 35 kullan dediler bu ay meraktan tahlil yaptırdım 1 ayda 3. 75 e düşmüş şimdi dizneyi bıraksammı bırakmasam mı diye düşünüyorum bu lh düşünce hemen tekrar yükselirmi kafam karıstı :(

cnm hayıt kullanıpta lh düşüren arkadaşlar bir dahaki aya birden yükjseldiğini söylüyorlar. yani bir anda yükselebilir. diane ilaçmıdır yoksa bitkimi eğer ilaçsa dr konuş bitki ise lokman hekime danışmanı tavsiye ederim.

slm kızlar size söylemeyi unuttuğum birşey var. ben azerbaycanlı bir bayanla tanışmıştım bana öneride bulunmuştu boşver sırt üstü yatmayı ayaklarını kaldırmak bunları boşver sen ilişkiden hemen sonra yan yat dedi. bende onun dediği gibi yaptım yan yattım 15 dk kadar sonrada 10 dk kadarda sırt üstü yattım. ve o ay gebe kaldım. sırt üstü yattığımda biraz biraz akıyordu ama yan yattığımda hiç akmadı onunda etkisi çok olabilir dedim sizinle paylaşmak istedim. melisciğim nerelerdesin.?? ayşe galiba yerleşiyor.

canım cumartesi sınav var nete pek giremiyorum kıymetlimiz nasıl nasıl gidiyor hamilelik ayşeyi merak ediyorum acaba bu ay bişey varmı? yanılmıyorsam adet tarihi 6 sıydı. bu ayda soğan kürü yaptım bu gün son gün duanı benden eksik etme duam sizlerle :)

cnm gözün aydın sonuçlar süper inşallah çok kısa zamanda dahada güzel haberler alacağız gibi geldi bana:ecrin_bebek: cnm yumurta kalitesini tam anlayamazlar hiç bir şekilde. ben dr sordum yumurta kalitesi sadece tüp bebek yöntemi kullanılırkenmi anlaşılıyor dedim dr bana o zaman bile tam olarak anlayamayız sadece tahmin üzerine konuşuruz dedi. sen bilirsin ama bişeyler kullanacaksan hayıt kullanmanı tavsiye ederim. evt pkolulara şekerli tüm gıdalar yasak incir çok tatlı bir gıda bence kullanmayın

teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur herşey yoluna girmeye başlamışken bebişimde gelir umarım.gerçi dediğim gibi bidahaki ay aşılama yaptırıcam bide onu deneyelim bakalım.bana progesteron hormunun 21.gün yapıldığında hem yumurtanın çatlayıp çatlamadığını hemde yumurtanın kalitesini gösteriğini söylediler.zaten 21.günü burda olmıycam tatilde olucam sanırım yaptıramam bu ay.gerekte yok aslında zaten bu ay hem kpssye giricem ona hazırlanıyorum hem tatile çıkıcam.bebiş için çok uğraşamıycam yani.sadece ovulasyon testini yapıp o günlerde çalışıcam okadar.temmuzdaki adetimdede kısmetse aşılama için tedavilere başlıycam.aşılamaya kadar en iyisi ben bişey kullanmıyım hayıt yada soğan falan.zaten tatilde olacağım için yapsam bile yarım kalacak.aşılamadada tutmazsa artık ondan sonra bakıcam bi çaresine.

Back