merhaba arkadaşlar bende sizler gibi son 1 yıldır adet düzensizlikleri başladı.hormon tahlili yaptırmıştık hepsi normal çıkmıştı.6ay dr yumurta takibi yaptı ,yumurtalıklar ilaçlara çok güzel cvp verdi.dr şaşırıyodu gebeliğin olmamasına.sonra eşimden sperm testi istedi,meğerse eşimde sorunlar varmış ondan olmamış.eşim dr gidmeye başlayınca ben gitmez oldum soğan kürünü 3ay uyguladım adetlerim çok güzel düzene geçti.geçen ay tekrardan adet olmadım.dr gittim hormon tahlili yaptırdım sonuçlar;
fsh;5.06
lh;5.43
prolaktin;33.26
tsh;5.78
total t3;1.61
totalt4;9.48
dr prolaktine müdahale etmedi.eğer totalt3 ve t4 normal çıkarsa gerek yok dedi.yani prolaktin yüksek çıktı ama ilaç falan vermedi..sizce sonuçlar nasıl..arkadaşlar bende tüylenme de var sizlerde de varmı bunu dr söylemeyi unutmuşum.acaba bu hangi hormonun yüksekliğinden kaynaklanıyor.bide ben i.saraçoğlunu aradım ona anlattım.oda bana prolaktin için kür gönderdi.soğan kürü yap ardından bu kürü uygula dedi.bakalım iyi yada kötü her gelişmeyi yazarım buraya.rabbim inş te zamanda bizlerte de nasip eder anne olmayı.
cnm sonuçların çok güzel. tüylenme çoğu pkolularda olur çünkü erkeklik hormonları yükseliyormuş. dr bana öyle demişti. olmaması gereken yerlerde tüylenme oluşur dedi.