• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh hayıtla düşermi

kadriyecim ilgin için teşekkür ederim doktor sitesinden güven duyduğum bi prof hamilekalırsam zararı olmadığını söyledi çoğu doktorda aynı kanıda fakat 2. kutuya gebelik olmadığından emin olrak başlamam gerektiğini yazmışlar farklı nicklerle 4 mail adresi var habire sordum :)))) içim rahatladı o konuda kullanacağım kiloda yaparsa yapsın bebeişim bi olsun ben o kiloları veririm :) klomen iyi diyorlar fakat şansı sadece %11 arttırıyormuş benim tercihimdi adet düzenleyivi doktorumda olur zaten zararı yok dedi şansınıda arttırabilir dedi e rabbim de izin verir sağlıklı bir bebeğim olursa e tabi canlarımında sağlığı bozulmasa rabbim uzun ömürler verse ne istenirki başka bu maddi düyada

kadriye telin olsa arayacağım çatladım ne oldu test sonucun varmı bebiş

melisciğim ayşeciğim kızlar hamileyimmmmm:teytey::teytey::teytey:
sonunda oldu allahtan umudunuzu kesmeyin rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip eder inşallah. 2.5 senenin sonunda muradıma erdim darısı sizlerin başına inşallah. sonucum 654,8 çıktı yani 2 yada 3 haftalık dr görüşemedim amatel ettim sonuç pozitif. sonucun yanındaki değerlere baktım 2 yada 3 haftalık diyor çarşamba akşamı dr gideceğim inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip olur. canlarım darısı sizlerin başına tüm içtenliğimle sizler için dua edeceğim her zaman öpüyorum sizleri :içelim:

inan bana ağladım ya :)))))) rabbime çok şükür binlerce şükür canım senin geçen ay hormon sonuçların neydi bu ay hiç ilaç kullanmadın değilmi sadece soğan ve hayıt kullandın yada başka ne kullandınmı yaz ne olur yada en önemlisi nasıl dua ettin ne güzelmişki kalbin kabul oldu duan yada rabbim zamanı bugündür dedi ayşeye ve banada rabbim nasip inşallah ve tabiki herkeze

melisciğim ayşeciğim kızlar hamileyimmmmm:teytey::teytey::teytey:
sonunda oldu allahtan umudunuzu kesmeyin rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip eder inşallah. 2.5 senenin sonunda muradıma erdim darısı sizlerin başına inşallah. sonucum 654,8 çıktı yani 2 yada 3 haftalık dr görüşemedim amatel ettim sonuç pozitif. sonucun yanındaki değerlere baktım 2 yada 3 haftalık diyor çarşamba akşamı dr gideceğim inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip olur. canlarım darısı sizlerin başına tüm içtenliğimle sizler için dua edeceğim her zaman öpüyorum sizleri :içelim:

:teytey::teytey::teytey::teytey:teyzelerinden biri benim kandil gecesi çoook dua ettim hakkım var:) şaka bi yana çok sevindim darısı melis ile benim başımaaa..kürlere devam melissssss..sıra bizde..bugün eşimle dışarıya kahvaltıya gittik yan masamıza hamile bir bayan geldi..bir an eşim ile göz göze geldik..ve bana sende birgün böyle olacaksın dedi..gözyaşlarımı tutamadım..umarım bu ay bizde güzel sonuçlar alırız.ama ben 3 gündür günde 1 kez içebiliyorum soğan suyunu..ihmal ediyorum..şimdi sen melis ile bana çok güzel bir örnek oldun..konudan konuyada atladım..artık konularımızdan biri bebişin adı ne olacak?kız ece erkek efe:):ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:hihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bu da güzel annemizea.s.a.s.a.s.

ayşe isim konusunda pişti olduk bizde hep erkek olursa efe deriz ama kız olursa : neris bende şu cyclo ilacına başladım canım hormonları düzenliyormuş gebeliğe engel değilmiş bebeğe zararı yokmuş:) yarın soğan kürüne başlayacağım allahın izniyle hayıtada devam tabi bu ay erken uyanmayı ve sporu hedefliyorum :))) becerebilirsem malesef programlı biri değilimde:) neyse ya kadriye bizi daha çok umutlandırdı devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy sağolun tüm içtemliğimle rabbimden sizede diliyorum. dr tedavisini bırakalı 2 ay oldu. size yazdığım birsürü karışım vardı işte onları düzenli kullandım. birde dualar tabiiki. bir tesbihe imamiyesiyle birlikte birtanede boncuğundan çekim 3 ihlas 1elham okudum. yani 2 tane okumuş oldum. hayırlısından evlat istedim. sonra o tesbihi doldurana kadar herkez 1 adet 3 ihlas 1 elham okuyor. diyelimki arkadaşın 10 adet okuttu arkadaşın sana diyor benden 10 tane diye sende elindeki tesbihten 10 boncuk çekiyorsun 98 yapana kadar dolanıyorsun. tesbih dolanınca camiye asıyorsun tesbihi. ama kim çektiye annem arıyordu kadriye 20 tane diyordu abdesli bende 20 tane boncuk çekiyordum. geriye kaç tane kaldıysa söylüyordum.birde senin için yapılan 3 ihlas1elham duasının ardındansenin için hayırlı sağlıklı evlat dilemeliler.

ayyy kızlar anlatama çok mutluyum sizin dualarınızında çok büyük etkisi var evt sizde teyzelerisiniz. sizler bana umut oldunuz bende size umut olabildiysem ne mutlu bana. melisciğim soğan kürüne devam hayıtı hiç bırakma. bir ay içinde düzelmedim diye moral bozma sakın bak ben 2.5 sene uğraştım şükür sonunda. rabbim hepimizin gönlüne göre verecek. ben sizlerdende bir gün hamile haberi alacağıma inanıyorum. sizleri çok seviyorum

kızlarrrrrrrrrrrr bu topiği boş bırakmayın kjadriyeye hayırlı geldi bakın sıra ayşede ehhh ağustosdada bana sıra gelir :)

kızlar sizleri merak ediyorum neler yaptınız diye iş yerinde giremiyorum. bugün netin çaresine bakacaklar inşallah hallederler özledim sizleri :)) evt melisciğim inanki dün peşimden kızlarında hamile haberinin alırım inşallah peş peşe dedim. inşallah ne bileyim sanki sizi çok çok iyi tanıyorumda olacağındanda eminmişim gibi hisler var içimde .

kızlar sizleri merak ediyorum neler yaptınız diye iş yerinde giremiyorum. bugün netin çaresine bakacaklar inşallah hallederler özledim sizleri :)) evt melisciğim inanki dün peşimden kızlarında hamile haberinin alırım inşallah peş peşe dedim. inşallah ne bileyim sanki sizi çok çok iyi tanıyorumda olacağındanda eminmişim gibi hisler var içimde .

inşallah en kısa sürede hissettiklerin olur:)
kızlar yarın benim tayin işim belli olcak dualarınızı bekliyorum..
bugünlerde bende yoğunum ev topluyorum..
öpüyorum siziiiiiiiiiiiiilülülülülülülülülülülülü

Back