Gebeliğe Hazırlık LH DUSURMEK VE HAMILE KALMAK ICIN METFORMIN VS DİAFORMİN KULLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde lh yuksek ve ben 4defa klomen kullandim ve catlatma ignesi oldugum halde catlamadi ve daha yeni farkli dr dan ogrendimki lh yuksekliginden catlamiyormus ve gynositol verdi zaten gliforda kullaniyorum ins. bu ayda basladim ise yarar
gynositol ne için canm evet lh yuksek olunca catlamiyor bende de catlamadi banada diaformin beri ikiside aynı zaten inşallah bu ay olur klomens kullanacakmisn peki ve sordunmu doktora catlamasi için ne yapmak gerek diye yardimci igne ilaç falan

canim dr lh yuksekligini dusurmek icin verdi gynositoli inofolicle benzer daha etkiliymis ins. dusururde yumurtalar catlar. klomen kullaniyorum yarin son gunum sali dr kontrolune gidecegim nasipse

canim dr lh yuksekligini dusurmek icin verdi gynositoli inofolicle benzer daha etkiliymis ins. dusururde yumurtalar catlar. klomen kullaniyorum yarin son gunum sali dr kontrolune gidecegim nasipse
kuzum.benimde pazartesi bitecek klomen banada diaformin verdi lh düşürücü imis kaliteli yapiyorumus yumurtalari onu kullaniyorum bende persembe gidecegim nasipse senin lh kaç canim

bu ilaclardan kullanan ve hamile.kalanlr umut olun bana nolur kacinci ayinızda hamile.kaldiniz
Bende pkoluyum dr. Diaformin verdi. Aslında şeker hapı ama yumurtalamyi da kolaylastiryormus. 3 Ay falan kullandım aşırı zayıfladım. Hamile de kalamdım. Zaten sıkıntım prolaktin hormonumun yuksekligiymis. Şuan aslan pençesi çayı ve dostinex ilaç kullanıyorum. Ama sen şansını dene devam et ilacına. Hayırlısı inşallah

Evet oyleymis çok sağol cabami birakmiyorum gerisi rabbime kalmis inslalah ilaclar vesile olur gelir.bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…