Gebeliğe Hazırlık LH DUSURMEK VE HAMILE KALMAK ICIN METFORMIN VS DİAFORMİN KULLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pinkhouse34

bslngc;112.0 yndn;105.8 gncl;101.8
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
1.576
2.030
48
34
bu ilaclardan kullanan ve hamile.kalanlr umut olun bana nolur kacinci ayinızda hamile.kaldiniz

Canım merhaba. Sanırım pcos sun. Bendede aynı sıkıntı var. Gittiğim bi doktor pcoslara en uygun folikasit inofolic demişti. Glifor da kullanıyordum ben. Bilemiyorum tabiki Rabbim ol dedi herşeyden önce ama gliforr ve inofolic kullandığım ay hamile kaldım. Bu arada hayıt otu hapı olarak da bilinen agnucastonu da kullanmıştım aynı ay. Bebeğimi 11.haftada kalbinin durduğunu öğrendim. (Pıhtılaşma yüzünden) Şimdi tekrar hamile kalmak için dinlenme süresi dolacak eylül adetiyle. Adet olduğum zaman tekrar başlayacam...

hayirlisi insalalh canm evet pcos aslında yumurtliyorum ama lh yuksek oldugu için catlamiyor başka da bir problem yok bu hap lh dusurecegini soyledi insulini dusuruyormus hormonlari dengeliyormus bende haziranda hayit tohumu kullandim ama ise yaaramadi aksine adetim gecikti baya

Hayıt tohumu demleyip içtiğimde benimde şaştı dengem ama başından memnun kaldım canım sen bilirsin yinede. Bu ay bende arısütü polen alıcam bakalım. İnşallah miniklerimiz çok bekletmez ve sağlıkla gelişir sağlıkla kucağımıza alırız

canım ben pko felan değilim insülin direncim var diye diyabet hapı kullanıyordum. İlaca başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Bilmiyordum ki diyabet haplarındaki metformin maddesi yumurtayı erken olgunlaştırıyormış, etkisi varmış. Hamile kalmamı kolaylaştırdı ye düşünüyorum. Yoksa endokrini doktorum insülin tedavisi bitmeden önermemişti hamileliği...

inşallah kuzum insalalh gelirler saglikla

banada kadin dogum doktoru verdi kısa zamanda yumurtlaamn düzelecek hamile kalacaksin dedi gecen hafta kasiklarima ağrılar giriyodu ve son 2 3 gündür seffaf yapiskan kaygan akinti geldi acaba oldumu yumurtlama

banada kadin dogum doktoru verdi kısa zamanda yumurtlaamn düzelecek hamile kalacaksin dedi gecen hafta kasiklarima ağrılar giriyodu ve son 2 3 gündür seffaf yapiskan kaygan akinti geldi acaba oldumu yumurtlama
Adetten sonra saymaya başladın mı? Yumurtlama başladığında yumurta akına benziyor normaldeki akıntından farklı olarak. Ovulasın testi alıp deneyebilirsin cnm

Adetten sonra saymaya başladın mı? Yumurtlama başladığında yumurta akına benziyor normaldeki akıntından farklı olarak. Ovulasın testi alıp deneyebilirsin cnm
adetlerde oynama çok venin ya 5 gün erken gelir ya 3 gün gec ama gelir yani bu dedigimm de adete yakin geldi

Merhabalar,
LH düşük olunca yumurta çatlamıyor mu yoksa hiç mi oluşmuyor? Ben tam olarak algılayamadım benim de fsh 4,50 LH 17,53 çıktı. Bi ay önce kadın Doğuma gittiğim de hem sağ hemde sol da olmak üzere toplam 15 tane folikül var ve iyi durumdasın demişti. Bu durum da yumurtam oluşuyor ama çatlamıyor mu

aynen öyle canim düşük olması gerek catlamasi icin fsh yumurta gelistirme hormonu benimde fsh 5 te çok iyi ama lh 14 yuksek oluşuyor ama catlamiyor canm

Diyabet hapı kullanıyorsan çatlatıyor cnm onu diyorum. Sen şu an diyabet hapı kullanıyorsan çatlıyor olabilir
Evet 7 gündür kullaniyorum ay insalalh canim yarinda adet günüm bu ay adet olunca alayim en iyisi ovulasyon testlerinden degilmi

aynen öyle canim düşük olması gerek catlamasi icin fsh yumurta gelistirme hormonu benimde fsh 5 te çok iyi ama lh 14 yuksek oluşuyor ama catlamiyor canm
Kadın Doğum doktorum hiç söylemedi ya. Burda okumasam anlayamıcam hiç. Peki sizin adet düzeniniz nasıl acaba? Benim gittikçe öne çekiyor

Aslan pençesi çayı içmenizi tavsiye ederim.

Peki kullanırken belli bi zamanda başlamak gerekiyor mu? Bide ne kadar süre kullanmalı ve belli yan etkileri var mı duydunuz mu acaba

bende hep arastirarak ogrendim ama en son gittigim doktorum ayrintili ne okudysam aynilarini anlatti lh yukskeligi hamile kalmaya engel dedi bir koşucu düşün hizli kosuyor ama finise gelemiyor bir anlami kalmiyor kosmasinin buda öyle bisey dedi catlamadiktan sonra buyumesinin çok olmasının anlami yok demisti benim 3 gün erken 5 gün gec ama her ay gelir yani

Ben kullandım. Hiç yan etkisini görmedim. Adetin 2.günü başladım ben her akşam içtim 1 bardak. Amhyi düşürmüştü biraz. Kimyasal gebelik yaşadım kullanırken. Kimyasalda olsa hamile kalmaya yardımcı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…