- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.147
- 308
- Konu Sahibi pinkhouse34
Acaba adet döneminde olduğum için normal mi karşıladı bu yükselmeyi bende bilemedim arastiricam canım insallahbence doktoru degistir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba adet döneminde olduğum için normal mi karşıladı bu yükselmeyi bende bilemedim arastiricam canım insallahbence doktoru degistir
neye iyi geliyor ben almıştım ama kullanamadim bi türlüAslan pençesi çayı içmenizi tavsiye ederim.
Yumurtlamaya ve adet düzenlemeye yardımcı oluyor.neye iyi geliyor ben almıştım ama kullanamadim bi türlü
öyle mi ben hayit kullandim çok sayıda yumurtam oldu bakalım bide onu denerim çok sağol canimYumurtlamaya ve adet düzenlemeye yardımcı oluyor.
Cvp için tşkler içim rahatladiyok kuzum dün doktorum kullan devam et dedi ki dün adetin 3. günü idi
Ben adet düzensizliği çok yaşadım geçen sene ekim kasım ayına kadar. Tedaviye başladım bebek için 2018 aralıkta. Sonra aslan pençesi çayına başladım. İlk kez kendiliğinden kimyasalda olsa gebelik oluştu. İnşallah fayda görürsün canım.öyle mi ben hayit kullandim çok sayıda yumurtam oldu bakalım bide onu denerim çok sağol canim
canm adetin kacinci gunu verdin tahlili bende 3. günü verdim en ideal 2.3. günlerde vermek ozaman en net sonuç çıkıyor cunkuAcaba adet döneminde olduğum için normal mi karşıladı bu yükselmeyi bende bilemedim arastiricam canım insallah
ne demek rica ederim sen e kullaniyosun demiCvp için tşkler içim rahatladi
3. günü verdim canım bakalım eğer hamile kalabilirsem bu fsh yi kafaya çok takmam eğer kalmazsam tekrar başka doktora gidicem kromozomlari beklemicem zaten hemen olacak diye birşey yok suan 1 ay var regl im bitince gebe kalmak için ugrasicam vitamin de iciyorum zaten ınsallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar a nasip oluruzcanm adetin kacinci gunu verdin tahlili bende 3. günü verdim en ideal 2.3. günlerde vermek ozaman en net sonuç çıkıyor cunku
5 aydir Glucophage 850 mg kullaniyorumne demek rica ederim sen e kullaniyosun demi
amin canım aminnn hayirli saglikli olsunlar artik ya insalalh kalirsin ama bu fsh yuksekligi düşündürüyor beni iyi degil çünkü yumurta kalitesi i düşüklüğü olarak biliniyor3. günü verdim canım bakalım eğer hamile kalabilirsem bu fsh yi kafaya çok takmam eğer kalmazsam tekrar başka doktora gidicem kromozomlari beklemicem zaten hemen olacak diye birşey yok suan 1 ay var regl im bitince gebe kalmak için ugrasicam vitamin de iciyorum zaten ınsallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar a nasip oluruz![]()
5 aydir bayadir kullaniyormussun canım ya hamile kalmadın mi hic5 aydir Glucophage 850 mg kullaniyorum
bence ameliyattan sonra ovulasyon testi yapmani tavsiye ederim canm hormon degerlerin guzelkızlar merhaba yazdıklarınızı okudum. Ömcelikle allah hepimize şifa versin. Benim fsh :9,29 lh:8,85 amh: 7 pco var ama insülin direnci kilo tüylenme adet düzensizliği yok. Doktor bana folbiol başladı ama bıraktım artık 1 yıl oldu korunmayalı ve bikornuat uterusum var bu ay ameliyat olucam. Çok dertliyim çook. Acaba bu değerler kötü mü ya da inofolic mi lullanöak daha iyi. Cevaplarsanız çok sevinirim![]()
Evet canım benimde suan tek tesellim yumurtaliklarima bakıp gayet iyi demesi arada o hormonlar degisiklik gosteriyormus öyle dusundum bir an ben zaten başka doktora daha gitmeyi kafaya koydum biraz kendimi topluyum da psikolijik olarak o da olur inşallahamin canım aminnn hayirli saglikli olsunlar artik ya insalalh kalirsin ama bu fsh yuksekligi düşündürüyor beni iyi degil çünkü yumurta kalitesi i düşüklüğü olarak biliniyor
inslaalh canmEvet canım benimde suan tek tesellim yumurtaliklarima bakıp gayet iyi demesi arada o hormonlar degisiklik gosteriyormus öyle dusundum bir an ben zaten başka doktora daha gitmeyi kafaya koydum biraz kendimi topluyum da psikolijik olarak o da olur inşallah![]()
öyle mi ne güzel kimyasal olunuyorsa tüpler açık demek mi oluyor bende 1 yıl.once kimyasal geçirdim ve şuan hala gebe kalamadım. bu ay letü ve hayıti birlikte kullandım dr kontrolünde 6 yumurtam oldu .yarın tekrar gidicem çatlatma iğnesi için eğer bu ayda olmassa hsg çekicem spermlerdede sorun yok. peki aslan pençesine devam mi başka tedavimi görüyosun ve sorunun ne bende pco var eşimde sorun yokBen adet düzensizliği çok yaşadım geçen sene ekim kasım ayına kadar. Tedaviye başladım bebek için 2018 aralıkta. Sonra aslan pençesi çayına başladım. İlk kez kendiliğinden kimyasalda olsa gebelik oluştu. İnşallah fayda görürsün canım.
Ben tüp bebek tedavisine başladım. Pcos var ama yumurtalama ve adette sorun yok. Karışık biraz.öyle mi ne güzel kimyasal olunuyorsa tüpler açık demek mi oluyor bende 1 yıl.once kimyasal geçirdim ve şuan hala gebe kalamadım. bu ay letü ve hayıti birlikte kullandım dr kontrolünde 6 yumurtam oldu .yarın tekrar gidicem çatlatma iğnesi için eğer bu ayda olmassa hsg çekicem spermlerdede sorun yok. peki aslan pençesine devam mi başka tedavimi görüyosun ve sorunun ne bende pco var eşimde sorun yok