- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.987
Seri katillerin neden katil olduğunu anlamakla, insan sevişen hayvandır diyerek bebeklikten itibaren orgazm olduklarını ispatlamak için onları denek yapmak aynı şeyler mi?
Kinsey'nin bu raporunu yalanlayan herhangi bir yazıya denk gelmedim henüz.
Adını hatırlayamadığım İngiltere'deki eşcinsel bir siyasetçi pedofilin suç olmaması gerektiğini savunuyordu. Bu haberi geçen sene okumuştum. Adını bir hatırlasam, o haberi de buraya ekleyeceğim.
Eşcinsel bir siyasetçi neden pedofili dernekleri için çalışır sizce?
Ayrıca lgbt ler pedofil değildir diye kesin bir ayrım veya cevap yok.
Çünkü yine Kinsey' e göre sevişmek yemek-içmek gibi sıradan bir eylem olduğu için, kadın-kadına, erkek-erkeğe, hem kadın hem erkekle, çocukla veya hayvanla sex yapmanın normal olduğunu, insanın doğasının bu olduğunu savunuyor.
O yüzden raporlarında bu ilişkileri de denekler üzerinde test edip onaylamış.
Ancak tezine uymayan verileri temizleyerek, kendi savını destekleyen sonuçları raporlamış sadece.
Yani bu raporlar diğer bilimsel kaynaklar gibi "nesnel" değil gayet "öznel, taraflı".
O siyasetçinin eğer pedofiliyi doğruluyorsa bile, nereden çikariyorsun bunu eşcinsel olduğundan dolayi yaptiğini? Bir müslüman siyasetçi yolsuzluk yaptiğinda bunu müslüman olduğundan dolayimi yapiyor, yoksa değer yargilari yalnişmi diye yapiyor? Ayni şey işte o eşcinsel siyasetçi içinde geçerli.
Ayrica iddia senin diye soruyorum
1) Kinsey pedofilinin doğru olduğunu nerede savundu?
2) Bu benim için en önemlisi, LGBT ile pedofillerin beraber çaliştiği dernekler ve örnekler verebilirmisin?
Benim LGBT arkadaşlarim var. Onlarin çocuklara yan göz ile baktiklarini söylemen inan çok kirici. Sanirim senin hiç öyle arkadaşlarin yok. Hiç bu konuda gay birinin çocuğa tecavüz ettiğini duydunmu?
Batida ise kiliselerde oldu, Türkiyede ise ensar gibi yerlerde. Doğuda çok kolay 14 yaşindaki kizlar 'evlendiriliyor'. Yani konuşmak istemiyorum fakat pedofili çok başka şeyler ile bağli.