Kilo alamayanlar için de iyi bir şey ama
Nevreste , nuryolu , adra -VUSLAT- , aeben , Munzevi Zencefil , yamukprenses , Kakao ve Ben ,@nananais , cimcimegfb ve diğerleri ,sizlerden şikayetçiyim,bütün suç sizinmiş,bütün KK'yı şişmanlattınız o yüklediğiniz sunumlarla
Bu tezi ben çürütebilirim
Nevreste , nuryolu , adra -VUSLAT- , aeben , Munzevi Zencefil , yamukprenses , Kakao ve Ben ,@nananais , cimcimegfb ve diğerleri ,sizlerden şikayetçiyim,bütün suç sizinmiş,bütün KK'yı şişmanlattınız o yüklediğiniz sunumlarla
Vuslat sen yoksan görsellere bakmıyor musunKilo alamayanlar için de iyi bir şey amaBir de o tarafından bakmak lazım
Ben düşündüm Nevoşum, benim için sorun yokBu tezi ben çürütebilirimBenim kadar yemek tarifi ve görseli bakan yoktur
Doğru olsaydı 100 kilodan fazla olmam gerekirdi
Kendimi kurtardım etiketlediğin diğer arkadaşlar düşünsün
Ama doğruluk payı varsa çok fena
Vuslat sen yoksan görsellere bakmıyor musun
Şöyle olabilir..Resimler iştah açar..Mutfağa ziyaret sıklaşır...Böyle olunca gelsin kilolar
Bir baktığım görsele, dönüp 4-5 defa daha baktığım oluyor NevoşBen de işe yaramıyor
Bağışıklık yapmış bizdeŞöyle olabilir..Resimler iştah açar..Mutfağa ziyaret sıklaşır...Böyle olunca gelsin kilolar
Biz alıştık iştah açılmıyor
Konuyla alakalı olunca geyik sayılmıyor ki,
Konuyla alakalı yazdığınız sürece sıkıntı yok, ben mi kilo almaktan korktuğum için gelmiyorum, kilomla üzerimKonuyla alakalı olunca geyik sayılmıyor ki,Mune kızmıyor,demek ki o yüzden yemek topiğine uğramıyor Mune,kilo alacağından korkuyor
Hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?