Ya da sonunculuk kariyerimle devam ederimBende öyle düşünmüştüm
Ya hayırYa da sonunculuk kariyerimle devam ederim
Çok da şeee yapmasak beklenti oluyorBekliyoruz geri dönüşün muhteşem olacak
Yaağğni efso sunumlar bekliyoruz mandaldanTüm kkya rezil olur. Sonuncu oldu ya
Yine beni şaşırtsınYaağğni efso sunumlar bekliyoruz mandaldan
Benim popüler hevesim arkadaşlara yaradı. Kimse aldığından vazgeçemiyorYine beni şaşırtsın
Azmin sonu zaferBir duş alayım geliyorum spor yaptım da ayıptır söylemesi ⁶⁸ kiloyum artık
Küçük yazdım çünkü küçüldüm
Eğer uslu bir çocuk olursan bir gün sen de Tolin’i görebilirsin.Yazıklar olsun
En çok olmak istediğim kiloBir duş alayım geliyorum spor yaptım da ayıptır söylemesi ⁶⁸ kiloyum artık
Küçük yazdım çünkü küçüldüm
Ben onu gördüm ama WhatsApp tan değilEğer uslu bir çocuk olursan bir gün sen de Tolin’i görebilirsin.
19 yaşından bir fotoğrafını paylaştı ama şimdiki halini atmıyorCanlı ifşa mı bir de oooo alırım bi dal
Cen kaç yaşındaşın19 yaşından bir fotoğrafını paylaştı ama şimdiki halini atmıyorBende tuttum cart diye bir ay önce çektiğim fotoğrafımı attım
Yiymi üç. Sen beni gördüm ama ben seni görmedim niçüin?!?!?!?Cen kaç yaşındaşın
Senin yaş 22 değil mi bebeğim biz senin dengin miyiz19 yaşından bir fotoğrafını paylaştı ama şimdiki halini atmıyorBende tuttum cart diye bir ay önce çektiğim fotoğrafımı attım
Gösteririz beyaa ayıp ettinYiymi üç. Sen beni gördüm ama ben seni görmedim niçüin?!?!?!?
22 yaşında kız haftada iki üç kere yazıyorCen kaç yaşındaşın
Gözlerini alamazsın ondanYiymi üç. Sen beni gördüm ama ben seni görmedim niçüin?!?!?!?
İkiniz de aynı yaş fotonuzu paylaşmışsınız işte ne olmuş kiakdljdkd19 yaşından bir fotoğrafını paylaştı ama şimdiki halini atmıyorBende tuttum cart diye bir ay önce çektiğim fotoğrafımı attım
Gözümüze gözümüze sokuyor22 yaşında kız haftada iki üç kere yazıyor