Yok kesme dur bakalımValla umudu kestim artık sonlansa da bu adrenalin bitse diye bekliyorum
O kajunun kendisini de yollarTüh ya @Kukrim kajulu çikolata atardı
Çikolatam hazır mı?Valla umudu kestim artık sonlansa da bu adrenalin bitse diye bekliyorum
Yok biliyorsun 39 seferdir zaten hiç birinciliğe yaklaşmadım bu denliYok kesme dur bakalım
Bunu daha önce hiç yaşadın mı
Tatlım benim ,sağolasinAhh güzelciğimm sana çikolatalar feda
Bu sefer oldu ama bırakmamak gerektiğinin örneği oldun fasille de olursun sen bu azimleYok biliyorsun 39 seferdir zaten hiç birinciliğe yaklaşmadım bu denlisanırım bir defa ikinci olmuştum onda da aradaki fark yüksekti zeten çekişmeli gitmiyordu yani. Böyle bir heyecan ilk defa yaşadım ama stresli yani bir bakıyorum berabere bir bakıyorum bir tık öndeyim artık kalp dayanmıyor yeter
Aynen bildirim gitmişBildirimmmm
Bundan sonra sık olur inşallahYok biliyorsun 39 seferdir zaten hiç birinciliğe yaklaşmadım bu denlisanırım bir defa ikinci olmuştum onda da aradaki fark yüksekti zeten çekişmeli gitmiyordu yani. Böyle bir heyecan ilk defa yaşadım ama stresli yani bir bakıyorum berabere bir bakıyorum bir tık öndeyim artık kalp dayanmıyor yeter
Deli ettiniz beni deliGitme guzum boşver
Hadi hayırlısıAynen bildirim gitmiş
Buldun mu canomBen bile gittim baktım şimdi
Valla sen istemişsin geçen ay. Ne istemişsen o. Ben onu anladımBuldun mu canom
Sende yanlış anlamışsınValla sen isdemişsin geçen ay. Ne istemişsen o. Ben onu anladım
ZıııııtValla sen istemişsin geçen ay. Ne istemişsen o. Ben onu anladım