Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Yok kesme dur bakalım 🥰
Bunu daha önce hiç yaşadın mı🥰
Yok biliyorsun 39 seferdir zaten hiç birinciliğe yaklaşmadım bu denli 🤭🤭 sanırım bir defa ikinci olmuştum onda da aradaki fark yüksekti zeten çekişmeli gitmiyordu yani. Böyle bir heyecan ilk defa yaşadım ama stresli yani bir bakıyorum berabere bir bakıyorum bir tık öndeyim artık kalp dayanmıyor yeter 😅

Yok biliyorsun 39 seferdir zaten hiç birinciliğe yaklaşmadım bu denli 🤭🤭 sanırım bir defa ikinci olmuştum onda da aradaki fark yüksekti zeten çekişmeli gitmiyordu yani. Böyle bir heyecan ilk defa yaşadım ama stresli yani bir bakıyorum berabere bir bakıyorum bir tık öndeyim artık kalp dayanmıyor yeter 😅
Bu sefer oldu ama bırakmamak gerektiğinin örneği oldun fasille de olursun sen bu azimle

Bundan sonra sık olur inşallah 🥰 😁

X