Ben tembihledim,ins unutmaz hemsosuuOnu söyleyemiyorum maalesefSen vaktinde burda ol da ,tarif kap ,seni tek lokmada ham yaparlar yoksa
Çok hırslı hemsom,bakalım.Ben tembihledim,ins unutmaz hemsosuu
Verdim ya
Ne zaman nerede hangisiVerdim ya
Aaaa niye takip etmiyorsunNe zaman nerede hangisi
İzleri takip etmiyorlarVerdim ya
Sana sosyal medyayı yasaklamalılar.Geçen yıl deseler seneye bu semtte bulunan bütün evler yıkılacak asla inanmazdım. Çok korkunç yaHer binada ayrı bir tanıdığım var
12 sinde bizim evin yıkımı varSana sosyal medyayı yasaklamalılar.
Allah sabır versin aşkom12 sinde bizim evin yıkımı var
Bu ay yıkılacak binaların hepsinde tanıdıklarım var. Bizzat onların acısını yaşıyorum
Düşüncesi bile korkunç gerçekten, atlatmasi zor olacak aşkom ,insallah öyle güzellikler gelecek ki en azından biraz da olsa teselli olacakAmin aşkom
Bu acının tarifi yok
Çok zor olacakDüşüncesi bile korkunç gerçekten, atlatmasi zor olacak aşkom ,insallah öyle güzellikler gelecek ki en azından biraz da olsa teselli olacak
Çocukluğumun geçtiği mahalle şu an dönüşüm alanı olmak üzere,evler eski,terk edilmiş,o hali bile beni acayip mutsuz etti,sizi düşünemiyorum bileÇok zor olacak
Benim yakın arkadaşım bugün yıkılan binalardan birinde oturuyor. Uzun bir süre kursa giderken hep o caddede onu bekledim. Arabayla aldım beraber kursa gittik. Ne bileyim o cadde şimdi bomboş olacakÇocukluğumun geçtiği mahalle şu an dönüşüm alanı olmak üzere,evler eski,terk edilmiş,o hali bile beni acayip mutsuz etti,sizi düşünemiyorum bile
Bir yerden sonra can sağlığı tek teselli oluyor, zaten başka türlü de insan tutunacak bir şey bulamıyor kendineBenim yakın arkadaşım bugün yıkılan binalardan birinde oturuyor. Uzun bir süre kursa giderken hep o caddede onu bekledim. Arabayla aldım beraber kursa gittik. Ne bileyim o cadde şimdi bomboş olacak
Onunda garantisi yok. Hala canımızdan korkuyoruzBir yerden sonra can sağlığı tek teselli oluyor, zaten başka türlü de insan tutunacak bir şey bulamıyor kendine
O kadar büyük bir travma ki bu,ne desek boş, zamanla azalacak inşallahOnunda garantisi yok. Hala canımızdan korkuyoruz
Rabbim korusunO kadar büyük bir travma ki bu,ne desek boş, zamanla azalacak inşallahAllah korusun ,o can korkusu her an ,her şekilde başımıza gelebilir