Topik girişine deli eder,sağlık raporu getirin yazılsın pilissEvet tam olarak bunu yapmak istiyorum
Ben değil miTopik girişine deli eder,sağlık raporu getirin yazılsın piliss
Bir kere stajyerim bankada akşam okulun eğlencesine gitmiştim çok geç yattım ,aslında sabah gitmeyecektim ama çağırdılar .neyse sabah gittim bankaya zor dayandım öğlen paydosunda indim aşağıya bir saat dedim uyuyayım telefonu kurdum uyudum,tabi duymamışım alarmıEvet,ayni şaşkınlık, hiç değişmiyor ahahahahaha
Aşko yaBir kere stajyerim bankada akşam okulun eğlencesine gitmiştim çok geç yattım ,aslında sabah gitmeyecektim ama çağırdılar .neyse sabah gittim bankaya zor dayandım öğlen paydosunda indim aşağıya bir saat dedim uyuyayım telefonu kurdum uyudum,tabi duymamışım alarmıbir baktım birileri bana sesleniyor müdürle mutfakta çalışan abla Müdür dedi kukrim hanım burası pek uygun değil isterseniz gidin evinizde istirahat edin ben de çok sağolun … bey dedim çıktım eve gittim koşa koşa ertesi gün müdür yardımcısına anlatıyorlar işte kahvaltıda konuşuyoruz,gülüyoruz kızım diyor senin türünde hiç görmedim ya efsane oldun bizim için
Seni daha o noktada görmüyorum nevosBen değil mi
Akıllı olarak değil miSeni daha o noktada görmüyorum nevos
Uyku hassas noktam aşkoAşko ya
Zaten deliyim başka aşaması yokYok delirme asamasinda
Ben gece oturup sabah uyumayı severim. Ama sabah uykusu elime geçmezUyku hassas noktam aşko
Ya ne sandın deseydin aşkoBir kere stajyerim bankada akşam okulun eğlencesine gitmiştim çok geç yattım ,aslında sabah gitmeyecektim ama çağırdılar .neyse sabah gittim bankaya zor dayandım öğlen paydosunda indim aşağıya bir saat dedim uyuyayım telefonu kurdum uyudum,tabi duymamışım alarmıbir baktım birileri bana sesleniyor müdürle mutfakta çalışan abla Müdür dedi kukrim hanım burası pek uygun değil isterseniz gidin evinizde istirahat edin ben de çok sağolun … bey dedim çıktım eve gittim koşa koşa ertesi gün müdür yardımcısına anlatıyorlar işte kahvaltıda konuşuyoruz,gülüyoruz kızım diyor senin türünde hiç görmedim ya efsane oldun bizim için
Fırsatı buldun mu uyuyacaksın aşkoBen gece oturup sabah uyumayı severim. Ama sabah uykusu elime geçmez
Mesela dün yine geç yattım. Evin yanı stadyum sabah davul sesiyle uyandım
O sesle uyumak zor tabi
Uyuyan güzelYa ne sandın deseydin aşkodoğuştan efsane
YessssUyuyan güzel
Uyandıktan sonra bir daha uyuyamıyorumFırsatı buldun mu uyuyacaksın aşko
Yok ben direk konsere gittimNoluyor hepiniz Spotify’a bağlamışsınız ben yokken
Benim yerime de eğleneydin kuşum. Aramızda konsere gitmesi en imkansız kişi benim şuvan.Yok ben direk konsere gittim