Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz yaparızKurtarmıyor
Tatlı yapıp gelecekmiş, ya da onun gibi bir seyKaraizmir naptı Kıbrıs’a gitti mi yav
Görümce göz taşıAlnına ne yaziliysa o
O da tatlı sayılırTatlı yapıp gelecekmiş, ya da onun gibi bir sey
Bilmece bildirmece el üstünde kaydırmacaGörümce göz taşı
Görünce bas taşı
Nasıl basayım taşı
Nazlı yarin kardeşı
Yapim aşaması daha tatlıO da tatlı sayılır
En sevdiğim görümce olmayan görümceGörümce göz taşı
Görünce bas taşı
Nasıl basayım taşı
Nazlı yarin kardeşı
Bu sıcakta benden uzak Allah’a yakın olsunsjskskkdYapim aşaması daha tatlı
Mani dizdimBilmece bildirmece el üstünde kaydırmaca
Arada lazım ama ,spor maksatlı, gerci sen daha yapma bir süreBu sıcakta benden uzak Allah’a yakın olsunsjskskkd
En sevdiğim görümce olmayan görümce
Bende 20 senelik gorumceyim ,kız hep diyor,hiç bir şey demedin bu güne kadar,yahu dedim,öyle bir hakkım yok ki,abimle evlenerek zaten bu dünyadaki görevini tamamladin
Sen yapacağını yaptın, ben ne yapsam hafif kalır gibi olmuş hemsosuuuuu, bu çok ağırdıBende 20 senelik gorumceyim ,kız hep diyor,hiç bir şey demedin bu güne kadar,yahu dedim,öyle bir hakkım yok ki,abimle evlenerek zaten bu dünyadaki görevini tamamladin
Şaka bir yana ,iyi olsunlar bana yeter hemşom,evlilik zaten zor zanaat,daha da niye zorlastirayim ben :) herkes evinde huzurla otursunSen yapacağını yaptın, ben ne yapsam hafif kalır gibi olmuş hemsosuuuuu, bu çok ağırdı
Amiinn,hayat yeterince gerçekten zor hemsosuu, herkes yerinde yurdunda ,kendi yağında kavrulmuş,yaşayıp gitsin. Kimse kimsenin ekmegini vermiyo sonuçta. Herkes yerinde mutlu olsunŞaka bir yana ,iyi olsunlar bana yeter hemşom,evlilik zaten zor zanaat,daha da niye zorlastirayim ben :) herkes evinde huzurla otursun
Amin hemsom,aynen öyleAmiinn,hayat yeterince gerçekten zor hemsosuu, herkes yerinde yurdunda ,kendi yağında kavrulmuş,yaşayıp gitsin. Kimse kimsenin ekmegini vermiyo sonuçta. Herkes yerinde mutlu olsun
çok sinir bozucuAhhh canım nerde yerimize yapılmadı bile imkansız gibiMüteahhitler 3 milyon para istiyorlar. Kim verecek