Hayırlı olsun canımYoğundum biraz. Bugün sabah oğlumu gönderdim öğretmenlik için. Babasıyla birlikte gittiler. Çok zor geldi bayağı ağladım. Şimdi biraz daha iyiyim.
Aynen aşkomKalp dayanmaz
Sağolasın canım benim.Hayırlı olsun canımİşi rast gitsin Darısı bizim başımıza
Heyecan oluyor
Hayırlı olsun canımYoğundum biraz. Bugün sabah oğlumu gönderdim öğretmenlik için. Babasıyla birlikte gittiler. Çok zor geldi bayağı ağladım. Şimdi biraz daha iyiyim.
Hayırlısı olsun. İşi gücü rast gitsin. Sağlıcakla kavuşunYoğundum biraz. Bugün sabah oğlumu gönderdim öğretmenlik için. Babasıyla birlikte gittiler. Çok zor geldi bayağı ağladım. Şimdi biraz daha iyiyim.
ÇıldırmalıkHeyecan oluyor
Çıldırmalık
Çok şükür benim başıma gelmedi
Şu durumu yaşayan var mı ?
Benim grup değilde şahsi olarak birine göndermişliğim oldu. Allahtan herkesten sile tıkladımÇok şükür benim başıma gelmedi
Tam bir skandalBenim grup değilde şahsi olarak birine göndermişliğim oldu. Allahtan herkesten sile tıkladım
Ayy Allah korusun o zamandan sonra gönderdiğim kişilere itina ile bakıyorumTam bir skandalBen uyku sersemi bazen cevap yazıyorum,sabah hatırlayıp kontrol ediyorum
Şükür olmadı
Şu durumu yaşayan var mı ?
Aman dikkat Zano'mAyy Allah korusun o zamandan sonra gönderdiğim kişilere itina ile bakıyorum
Eşime diye büyük görümceme göndermişimAman dikkat Zano'm
Heee öyleli hem deEşime diye büyük görümceme göndermişimAkşam en son onla mesajlaşmıştık. Dilinden düşmezdim valla
Ben söylemiştim ama oyunun artacağınıHeyecan oluyor