- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.901
Orayı bile özledim beee Bursa’ya giderdim Pendik’ten feribotla ajskskPendik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orayı bile özledim beee Bursa’ya giderdim Pendik’ten feribotla ajskskPendik
Nefes alsın yeter demiş.bence de
geçen biri bana mesaj atmış profilimde fotoğraf falan da yok
çok hoş birisiniz
çok hoş biri olduğunuzu biliyorum vs vs
lan nerden biliyorsun, midem bulandı agsjdjd
Böyle böyle geçip gidecek inşallahBurda iki gündür düştü Çok sevinçliyiz Dün 33 dü bugün 34 ama önümüzdeki günlerde yine 40 a çıkıp tekrar düşüyor. Böyle böyle bu yazı da atlatıyoruz
Blue_Peri pek memnun olmayacak ama neyse
O artık yaş aldı ablası
Noluyor yine ya valla grubun girişine periden küçük bebeler giremez yazacagim amayaO yıllardır 29 sanki
bir şey diyim mi burası serinlediC A N O hava sıcaklıkları düşecek diyolla,inanıyor musun ?
Girdi bileNoluyor yine ya valla grubun girişine periden küçük bebeler giremez yazacagim amaya
İsyaaaaannnnGirdi bile
Baktım beni ilgilendirmiyor okumadım ayrıntısını wundercımNeler olacakmış kukrişimm bir akrep olarak zaten dümdüz duruyorken de olumsuz haldeyiz bir de dolunay olunca neler oluyormuş ki
Aşko balık dolunayı direk ikizleri vuruyormuş. Çok şaşırdım nasıl beni vurur. Normalde hep es geçer böyle şeyler beniBaktım beni ilgilendirmiyor okumadım ayrıntısını wundercım
Günaydınnn
Ahahahahahha enteresan evetAşko balık dolunayı direk ikizleri vuruyormuş. Çok şaşırdım nasıl beni vurur. Normalde hep es geçer böyle şeyler beni
Bize nasıl dokunmuyor bu sefer hayret,delik deşik olduk diye zaarBaktım beni ilgilendirmiyor okumadım ayrıntısını wundercım
Aşko gördüm sonradan da söylemedim sanaAşko balık dolunayı direk ikizleri vuruyormuş. Çok şaşırdım nasıl beni vurur. Normalde hep es geçer böyle şeyler beni
Biz kendi halimizde takılmaya devammışBize nasıl dokunmuyor bu sefer hayret,delik deşik olduk diye zaar
Ona da razıyız be gülümBiz kendi halimizde takılmaya devammış
Aşko her yerde karşıma çıkıyorAşko gördüm sonradan da söylemedim sana
Ahahahahahha enteresan evet