- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.527
Ya
Umarım bu iyi bir şeydirŞöyle bi resimlere bakim dedim birkaç tanesini biliyordum zaten kimin yaptığını.
Muhammara direk belli ediyordu kendini kesin dedim Margaret tıkladım doğru tahmin maşallah imza gibi artık sunumlarınız
Nevreste seninkini de bilmeden doğru tahmin etmişim
Aaa seni uzun zamandır buralarda görmediydim benŞöyle bi resimlere bakim dedim birkaç tanesini biliyordum zaten kimin yaptığını.
Muhammara direk belli ediyordu kendini kesin dedim Margaret tıkladım doğru tahmin maşallah imza gibi artık sunumlarınız
Nevreste seninkini de bilmeden doğru tahmin etmişim
Artık bende hatırlamıyorum çok sıkıntı yapmaYaC A N O bilir bende hafıza yok hatta bi sefer o köfte demişti ben makarna demiştim köfte çıkmıştı ben hatırlamam bana desen ki geçen ay ne yapmıştık kazanmasam onu da hatırlamam
O zaman kizlar yanlis tahmin edebilirArtık bende hatırlamıyorum çok sıkıntı yapma
Aynen öyleO zaman kizlar yanlis tahmin edebilir
Beni beni bihteriniBlue_Peri çiçekli sunumdan koyu renk tabaktan seni de doğru tahmin etmişim
Yess biberli olan dimiBeni beni bihterini
Ben biliyorumİyiben de hiç bilmiyorim ne olacağını
AtomYess biberli olan dimi
Aslında çoğunun tarzı aynı değişmiyorYess biberli olan dimi
Güzel kategori olsun poğaça börek olmasın lütfenBen biliyorum
Sana aşina değilim bu arkadaşlar peşpeşe hep katıldıkları için tarzlarına gözüm alışmışBeni de bulaydın
Utfagimi değiştirince ne var ne yok degistirecegim dedim hiç bişey değişmedi hala tüm malzemelerim aynıAslında çoğunun tarzı aynı değişmiyor
Ben de aylardır buradayımSana aşina değilim bu arkadaşlar peşpeşe hep katıldıkları için tarzlarına gözüm alışmış