Ohh çok şükür tükürdüğümü yalamayacağım.Hadi yine iyisin
Sağ ol aşkomAa geçmiş olsun aşko
Aşko bende öyleyim sonra diyorum ben nasıl buraya geldimSeveriz ,geçen mutfakta müzik dinliyordum oğlan gelmiş diyor ki anne Shakira dan kobra Murat a hangi duygularla geçtin
NedenOhh çok şükür tükürdüğümü yalamayacağım.
Demiştim kiiii humus yapana benden değil oy beğeni bile çıkmaz. Önceki kategoride nane limon sitem etti sen bana oy vermiyorsun diye
Banada oy için söz vermiştinDemiştim kiiii humus yapana benden değil oy beğeni bile çıkmaz. Önceki kategoride nane limon sitem etti sen bana oy vermiyorsun diyededim söz veriyorum bir dahaki kategori her ne olursa olsun bir oyumu sana vereceğim.
Ama çok şükür ki humus yapmıyormuş.
Ben yabancı şarkıdan türküye geçiş yapıyorum hatta bazen ilahi bile dinliyorum.ajsjsnsnsnAşko bende öyleyim sonra diyorum ben nasıl buraya geldim
AyyyyBanada oy için söz vermiştin
Ben de anlayamıyorum aşko akışa bırakıyprum kendimiAşko bende öyleyim sonra diyorum ben nasıl buraya geldim
Ah kuzum,alışamadı mi hala ?Severiz ,geçen mutfakta müzik dinliyordum oğlan gelmiş diyor ki anne Shakira dan kobra Murat a hangi duygularla geçtin
Oy mu,varsa ben de alırım bir dalBanada oy için söz vermiştin
Ben deAh kuzum,alışamadı mi hala ?Bayılıyorum ben Kobra enerjisine
İlahi de dinlerim ,kervan ilahisini mesela severim çok ,seni andım dün gece,Veysel karani en çok dinlediklerim .Ben yabancı şarkıdan türküye geçiş yapıyorum hatta bazen ilahi bile dinliyorum.ajsjsnsnsn
Evet nasıl unutursunAyyyygerçekten mi ya?
Ama hüzünlü sevmiyorum:)Ben de anlayamıyorum aşko akışa bırakıyprum kendimi
Yok ,humus değil, e bu kız herkese vaatler vermiş,kac oyu var,sonsuz mu ?Humus değilse alırsın
Bende dinlerim ama benim geçişler acayip sert oluyor.İlahi de dinlerim ,kervan ilahisini mesela severim çok ,seni andım dün gece,Veysel karani en çok dinlediklerim .
Aşkom herkese mavi boncuk dağıtıyorYok ,humus değil, e bu kız herkese vaatler vermiş,kac oyu var,sonsuz mu ?