Burası cidden bayağı soğuk:)İnşallah o günlerde gelecek![]()
Malatya'da kayısılar donmuş diyorlar:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası cidden bayağı soğuk:)İnşallah o günlerde gelecek![]()
kacgundur burdada ruzgarliydida yarin 15 derece iy olursa park olmasa evde geçircez:)Ohhh ne güzel canım hava ısınsa bizde çıksak:)
Doğrudur bahar gelir gibi yaptı sonra birden soğuk geri geldiBurası cidden bayağı soğuk:)
Malatya'da kayısılar donmuş diyorlar:/
Çok severim Kars AzerileriniKars azerisi düğününe gitmiştim çok güzel oynuyorlar yiaaaa
İnşaallah güzel olur çıkarsınız:)kacgundur burdada ruzgarliydida yarin 15 derece iy olursa park olmasa evde geçircez:)
sen hangi sehirdeydin abla
çook üstüme alindim suandaÇok severim Kars Azerilerinigerçi ben tüm Azerileri çok seviyorum
![]()
Aynen öyle montları çıkaramadık:)Doğrudur bahar gelir gibi yaptı sonra birden soğuk geri geldi![]()
cok guzel yer ya sirf baklava yemek icin gelmek isterim orayaİnşaallah güzel olur çıkarsınız:)
Gaziantep canım![]()
Birgün nasip olur inşaallahcok guzel yer ya sirf baklava yemek icin gelmek isterim oraya![]()
Alın diye söyledimçook üstüme alindim suanda![]()
insallah benim gelmem imkansizda belki birgün gönderirsinBirgün nasip olur inşaallah![]()
Seni sevmeyen ölsün
tahmin etmisdimAlın diye söyledim![]()
Bende kalıcı değilim gitmek istiyorum gidemiyoruminsallah benim gelmem imkansizda belki birgün gönderirsin![]()
:))tahmin etmisdim![]()
Merhaba canım nasılsınAlın diye söyledim![]()
Seni sevmeyen ölsünHoşbuldum canım :)
Çok şükür canım iyiyimMerhaba canım nasılsın![]()
esinin işinden dolayi dimi ablaBende kalıcı değilim gitmek istiyorum gidemiyorum![]()