- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
İyi aksamlarr canım hoşgeldin nasılsınİyi akşamlar herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi aksamlarr canım hoşgeldin nasılsınİyi akşamlar herkese
Hoşbuldum iyiyiz şükür sizler nasılsınızİyi aksamlarr canım hoşgeldin nasılsın ☺
Gerçeklik hissi çok yüksek onun evetsu çok iyi geldi
Sağol canımçok gecmis olsun abla üzuldüm
hayat iste ya napcaksin mecbur olunca herseye katlaniyo insan
İyi akşamlar,hoşgeldin :)İyi akşamlar herkese
Hoşgeldin canım nasılsın.Tuna alıştı mıİyi akşamlar herkese
Çok yoğun çalışıyor:)Bizde tatilimiz az oluyor ancak ailemin yanına gidebiliyorum:)Abine gel o zaman
İyiyiz çok şükür ablacım alıştı alışmasına ama bir kaç gündür büyük tuvaletini tutmaya başladı. çok güzel her gün yapan çocuk tuta tuta serleşiyor. bir daha da oturup yapmak istemiyor.kabız değildi ama tuttuğu için sanırım oyalamaya çalışıyorum ama Yok yine de yapmıyor bi kere zar zor yaptırdım ama korkutmak istemiyorum da napsam bilemedim altına da yapmıyor beze dönmek te istemiyorumHoşgeldin canım nasılsın.Tuna alıştı mı
Hoşbuldum canımİyi akşamlar,hoşgeldin :)
Yok canım beze dönme ama korkmuş olabilir Lazımlık mı kullanıyorsun yoksa klozet falan mı?İyiyiz çok şükür ablacım alıştı alışmasına ama bir kaç gündür büyük tuvaletini tutmaya başladı. çok güzel her gün yapan çocuk tuta tuta serleşiyor. bir daha da oturup yapmak istemiyor.kabız değildi ama tuttuğu için sanırım oyalamaya çalışıyorum ama Yok yine de yapmıyor bi kere zar zor yaptırdım ama korkutmak istemiyorum da napsam bilemedim altına da yapmıyor beze dönmek te istemiyorum
Hoşbuldum canım
Çok şükür canım bende iyiyimHoşbuldum iyiyiz şükür sizler nasılsınız ☺
İkisi de var kendi seçti beğendi istediğine yapıyordu. ödüllerde işe yaramadı valla şaşırdım kaldım illa yapacak ama canı yanıyor yaparken de çatlarsa poposu filan diye korkuyorum inşallah geçer bi an önceYok canım beze dönme ama korkmuş olabilir Lazımlık mı kullanıyorsun yoksa klozet falan mı?
Her yaptığında bir yer ayarlasanız oraya stiker falan yapıştırsanız öyle hoşuna gidebilir.
bunada sukurSağol canım
Şartlar ne yapalım mecburen böyle oluyor.
Ooo hadi gözünaydın hayırlı gecelerEveetttt sayın makarna turizm yolcuları ben yatıyorum bu akşamki mücadele an itibari ile kazanılmıştır inşallah gece güzel geçer herkeslere iyi geceler
Allah iyilik versin canımÇok şükür canım bende iyiyim
Bazı çocuklar kendinden olan bir şeyi vermek istememe hissine yapılıyormuş bazen. Öyle bir şey olabilir bence.Az sabır ,her şey düzelir :)İyiyiz çok şükür ablacım alıştı alışmasına ama bir kaç gündür büyük tuvaletini tutmaya başladı. çok güzel her gün yapan çocuk tuta tuta serleşiyor. bir daha da oturup yapmak istemiyor.kabız değildi ama tuttuğu için sanırım oyalamaya çalışıyorum ama Yok yine de yapmıyor bi kere zar zor yaptırdım ama korkutmak istemiyorum da napsam bilemedim altına da yapmıyor beze dönmek te istemiyorum
İnşaallah geçer canım ama oluyor böyle şeyler merak etmeİkisi de var kendi seçti beğendi istediğine yapıyordu. ödüllerde işe yaramadı valla şaşırdım kaldım illa yapacak ama canı yanıyor yaparken de çatlarsa poposu filan diye korkuyorum inşallah geçer bi an önce
İyi gecelerEveetttt sayın makarna turizm yolcuları ben yatıyorum bu akşamki mücadele an itibari ile kazanılmıştır inşallah gece güzel geçer herkeslere iyi geceler