Burası cidden bayağı soğuk:)İnşallah o günlerde gelecek
Malatya'da kayısılar donmuş diyorlar:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası cidden bayağı soğuk:)İnşallah o günlerde gelecek
kacgundur burdada ruzgarliydida yarin 15 derece iy olursa park olmasa evde geçircez:)Ohhh ne güzel canım hava ısınsa bizde çıksak:)
Doğrudur bahar gelir gibi yaptı sonra birden soğuk geri geldiBurası cidden bayağı soğuk:)
Malatya'da kayısılar donmuş diyorlar:/
Çok severim Kars Azerilerini gerçi ben tüm Azerileri çok seviyorumKars azerisi düğününe gitmiştim çok güzel oynuyorlar yiaaaa
İnşaallah güzel olur çıkarsınız:)kacgundur burdada ruzgarliydida yarin 15 derece iy olursa park olmasa evde geçircez:)
sen hangi sehirdeydin abla
çook üstüme alindim suandaÇok severim Kars Azerilerini gerçi ben tüm Azerileri çok seviyorum
Aynen öyle montları çıkaramadık:)Doğrudur bahar gelir gibi yaptı sonra birden soğuk geri geldi
cok guzel yer ya sirf baklava yemek icin gelmek isterim orayaİnşaallah güzel olur çıkarsınız:)
Gaziantep canım
Birgün nasip olur inşaallahcok guzel yer ya sirf baklava yemek icin gelmek isterim oraya
Alın diye söyledimçook üstüme alindim suanda
insallah benim gelmem imkansizda belki birgün gönderirsinBirgün nasip olur inşaallah
Seni sevmeyen ölsün Hoşbuldum canım :)Jenna16 hoşgeldin canım ben Azeri değilim diye beni sevmiyor musun
tahmin etmisdimAlın diye söyledim
Bende kalıcı değilim gitmek istiyorum gidemiyoruminsallah benim gelmem imkansizda belki birgün gönderirsin
:))tahmin etmisdim
Merhaba canım nasılsınAlın diye söyledim
.yok ölmesinde sürünsunSeni sevmeyen ölsün Hoşbuldum canım :)
Çok şükür canım iyiyim Sen nasılsın ?Merhaba canım nasılsın
esinin işinden dolayi dimi ablaBende kalıcı değilim gitmek istiyorum gidemiyorum