- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
Hep gelcem diyorsun hiç gelmiyorsunKukrim sen geldin ben gidiyorum gece gelemm eşim uyumaz yarın yarından sonra tatili çünkü :)) giremem büyük ihtimal :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep gelcem diyorsun hiç gelmiyorsunKukrim sen geldin ben gidiyorum gece gelemm eşim uyumaz yarın yarından sonra tatili çünkü :)) giremem büyük ihtimal :))
E devletten baktım 1800 ki yıllara kadardı sanırım köken Manisabelkide köken oraya dayaniyodur arasdirmak lazim
1 e gidiyor abla geç verdik bölünmesin diyeBurası soğuk henüz park havası gelmedi:)
Hava güzelse iyi yapmışsınız:)
2. sınıfa mı gidiyor:)
pankarti tutan asık suratlı olduğunu görmedim
Gelemem diyorum önceden dediğimde kızın yanında uyuyakaldimHep gelcem diyorsun hiç gelmiyorsun
Gelemem diyorum önceden dediğimde kızın yanında uyuyakaldim
Bir gün noldu
Eşim arıyor gece 2:30 kalktım onun yanına geçtim noldu dedim susadım diye aradım dedi
Bana kizdin sandımpankarti tutan asık suratlı olduğunu görmedim
5 sene onlarla yaşadım dehşet güzel helva yapıyorlarKars azerisi düğününe gitmiştim çok güzel oynuyorlar yiaaaa
Esimde gurcu azeri yada ozbekle evlenmek istermiş eskiden5 sene onlarla yaşadım dehşet güzel helva yapıyorlar
Yok ama bu vardiyayi sevmedim değişim artık cumartesi mi değişecek hiç denk gelemiyoruzBana kizdin sandım
Benim helvam da meşhurdur ama Azeri değilim5 sene onlarla yaşadım dehşet güzel helva yapıyorlar
araya azcik kacmisdir ozmn benm annem bulgar göcmeni azcik göcmen kizida sayilirimE devletten baktım 1800 ki yıllara kadardı sanırım köken Manisa
Neyle evlendi pekimEsimde gurcu azeri yada ozbekle evlenmek istermiş eskiden
Çıtırlı mı onlar çıtırlı kıtırlı yapıyorlar offffBenim helvam da meşhurdur ama Azeri değilim
sutle unu tane tane olana kadar elleriyle ovuyolar saatlece. sora kavuruyolar5 sene onlarla yaşadım dehşet güzel helva yapıyorlar
Sütle mi suyla diye biliyorumsutle unu tane tane olana kadar elleriyle ovuyolar saatlece. sora kavuruyolar
Yok canım ben öyle sevmiyorum normal yapiyorumÇıtırlı mı onlar çıtırlı kıtırlı yapıyorlar offff
İşte o bambaşka dürüm içine koymasalar daha iyi deYok canım ben öyle sevmiyorum normal yapiyorum ☺
İyi yapmışsınız canım erken olmasındansa geç olması daha iyi:)1 e gidiyor abla geç verdik bölünmesin diye
Biliyorum canım ama bana pek uymadıİşte o bambaşka dürüm içine koymasalar daha iyi de