Bende iyiyim canım çok şükürÇok şükür canım iyiyim Sen nasılsın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim canım çok şükürÇok şükür canım iyiyim Sen nasılsın ?
Beyinin tarafında çok kişi sürünür mü aceba ?.yok ölmesinde sürünsun
Evet canım buralı değilim:)esinin işinden dolayi dimi abla
Allah iyilik versin canımBende iyiyim canım çok şükür
Neler yapıyorsun makarna ne zaman gelecek:)Allah iyilik versin canım
oylede cok zor ya bi kalici düzenin olmuyo tam duzen oturtuncada tayin cikar dimiEvet canım buralı değilim:)
10 yıldır buradayız canım düzen kurduk sayılır ama gurbet zor:)oylede cok zor ya bi kalici düzenin olmuyo tam duzen oturtuncada tayin cikar dimi
Yok valla onların hepsi çok sever beni.Beyinin tarafında çok kişi sürünür mü aceba ?
Bu aralar bebek gezdiriyoruz Kuzenimin bebeği oldu da :) Hava bulutlu bir kaç gündür,iyice bir açsın yaparım inşallah :)Neler yapıyorsun makarna ne zaman gelecek:)
Ooow,çok iddialı gördüm seniNe güzel öyle olsun zaten. Geçinmek gibisi yokYok valla onların hepsi çok sever beni.
Yani öyle söyleyip hissettiriyorlar..
Aslında düşününce beni sevmeyene pek rastlamadim
en zor sey o zaten bi ablam igdirda 1 2 senede anca gorusuyoruz10 yıldır buradayız canım düzen kurduk sayılır ama gurbet zor:)
Bende çocukların okul dolayısıyla sık gidemiyorum.Neredeyse 6 ay oldu.Babam engelli onlarda gelemiyor.en zor sey o zaten bi ablam igdirda 1 2 senede anca gorusuyoruz
Bilmiyorum yüzüme karşı söyleyen olmadi içten içe sevmiyorlarsa bilemeyecegim tabiOoow,çok iddialı gördüm seniNe güzel öyle olsun zaten. Geçinmek gibisi yok
Abine gel o zamanBende çocukların okul dolayısıyla sık gidemiyorum.Neredeyse 6 ay oldu.Babam engelli onlarda gelemiyor.
Benim abimde İstanbul'da onunla yılda 1 defa ancak görüşüyoruz:)
Ona odaklan Tüm negatifini yolla gitsinBilmiyorum yüzüme karşı söyleyen olmadi içten içe sevmiyorlarsa bilemeyecegim tabi
Benim sevmediğim de pek yok bir kişi hariç o sürünsun en iyisi
Şuradan bir ufleyeyim puf puf oh bir tanede saplattim iyi geldi akşam akşamOna odaklan Tüm negatifini yolla gitsin
çok gecmis olsun abla üzuldümBende çocukların okul dolayısıyla sık gidemiyorum.Neredeyse 6 ay oldu.Babam engelli onlarda gelemiyor.
Benim abimde İstanbul'da onunla yılda 1 defa ancak görüşüyoruz:)
At sinirini bence de HafifleŞuradan bir ufleyeyim puf puf oh bir tanede saplattim iyi geldi akşam akşam
su çok iyi geldiAt sinirini bence de Hafifle