- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Birden fazla yazılabiliyormuymuşHadiyaaa benim aklıma tek bir tarif geldi onu yazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birden fazla yazılabiliyormuymuşHadiyaaa benim aklıma tek bir tarif geldi onu yazdım
Var canım tarifi yazıyorsun demişler de o yüzden yanlış mı yaptım acaba dedimTarifi adını yazıyorsun sadece canım aklında varsa 2 tane Yaz biri alınırsa diğeri ilur
Yaz canım hangisini kim önce yazarsa o alirBirden fazla yazılabiliyormuymuş
Evet tatlım hangisi çıkarsaBirden fazla yazılabiliyormuymuş
Yok canım sadece yemek ismi yaziyoruzVar canım tarifi yazıyorsun demişler de o yüzden yanlış mı yaptım acaba dedim
Hmm yazdım canım bilseydim ilk yayınladığında yazardım hemen atlamayayım dedim bir baktım 4. Sayfa yazı yazmış hatunlarYaz canım hangisini kim önce yazıya o alir
Sağol kuzumYok canım sadece yemek ismi yaziyoruz
Öyle rakipler hızlı çalışıyo burdaHmm yazdım canım bilseydim ilk yayınladığında yazardım hemen atlamayayım dedim bir baktım 4. Sayfa yazı yazmış hatunlar![]()
Bir dağdakine daha uyanık olurumÖyle rakipler hızlı çalışıyo burda![]()
Aynen canım kurtlar sofrası burasiBir dağdakine daha uyanık olurum![]()
Aman abi sen katılma sonra kaliyoz ole agzimiz açık ahahahmeydan sizin ...
Haha zor bi kadinim napayimVayyy iyisin bayağı iyisin![]()
Gurtmijgotam etiket yapmış girdiğinde gördüm hicbilmiyirim dakikayı :))Aynen ben de pazartesi açılır diye beklemedim pusudaYazdın mı sen tarif, kaç dakika önce yazdın
![]()
Bak mesajına kaç dk önce diyoGurtmijgotam etiket yapmış girdiğinde gördüm hicbilmiyirim dakikayı :))
Benim geldigimde Jenna gurtmijgotam vardı bende görüp yazdım hala dinmediYazdım balım.Neboş abla cvp veriyomu beklemedeyim bende
ilk yazanlara veriyodur kesin sırayla
![]()
Oylar çalınmaya başlamış hayırlı olsunVatana millete hayırlı olsun![]()