- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Birden fazla yazılabiliyormuymuşHadiyaaa benim aklıma tek bir tarif geldi onu yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birden fazla yazılabiliyormuymuşHadiyaaa benim aklıma tek bir tarif geldi onu yazdım
Var canım tarifi yazıyorsun demişler de o yüzden yanlış mı yaptım acaba dedimTarifi adını yazıyorsun sadece canım aklında varsa 2 tane Yaz biri alınırsa diğeri ilur
Yaz canım hangisini kim önce yazarsa o alirBirden fazla yazılabiliyormuymuş
Evet tatlım hangisi çıkarsaBirden fazla yazılabiliyormuymuş
Yok canım sadece yemek ismi yaziyoruzVar canım tarifi yazıyorsun demişler de o yüzden yanlış mı yaptım acaba dedim
Hmm yazdım canım bilseydim ilk yayınladığında yazardım hemen atlamayayım dedim bir baktım 4. Sayfa yazı yazmış hatunlarYaz canım hangisini kim önce yazıya o alir
Sağol kuzumYok canım sadece yemek ismi yaziyoruz
Öyle rakipler hızlı çalışıyo burdaHmm yazdım canım bilseydim ilk yayınladığında yazardım hemen atlamayayım dedim bir baktım 4. Sayfa yazı yazmış hatunlar
Bir dağdakine daha uyanık olurumÖyle rakipler hızlı çalışıyo burda
Aynen canım kurtlar sofrası burasiBir dağdakine daha uyanık olurum
AynenAynen canım kurtlar sofrası burasi
Aman abi sen katılma sonra kaliyoz ole agzimiz açık ahahahmeydan sizin ...
Haha zor bi kadinim napayimVayyy iyisin bayağı iyisin
Gurtmijgotam etiket yapmış girdiğinde gördüm hicbilmiyirim dakikayı :))Aynen ben de pazartesi açılır diye beklemedim pusuda Yazdın mı sen tarif, kaç dakika önce yazdın
Bak mesajına kaç dk önce diyoGurtmijgotam etiket yapmış girdiğinde gördüm hicbilmiyirim dakikayı :))
Benim geldigimde Jenna gurtmijgotam vardı bende görüp yazdım hala dinmediYazdım balım .Neboş abla cvp veriyomu beklemedeyim bende ilk yazanlara veriyodur kesin sırayla
Oylar çalınmaya başlamış hayırlı olsunVatana millete hayırlı olsun