- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Yedek şart canım neydi kiYazdığım tarifi almış biri kim aldı yaa tek bitane yazmıstım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yedek şart canım neydi kiYazdığım tarifi almış biri kim aldı yaa tek bitane yazmıstım
5den sonra bari açsaydın abi ya sandıklar 5de kapanıyor
Demem olurmu ki bilemedim ama çok kızgınım . Katılamıcam sanırım busefer aklımda yok tarifYedek şart canım neydi ki
Meleğim Teşekkür ederim. İçli köfte kategorisini bekleyeceğim.Elhan abla sanki daha önce belki katirilirim demiştin :))
Yarışma hayatımı kurtardın canım iyiki yaz demişsinBende aldimama aklım diğer yazdiklarimda da kalmadi değil
Bana kalmamış bişey ben yokum
Buluruz kızlar pes etmeyinDemem olurmu ki bilemedim ama çok kızgınım . Katılamıcam sanırım busefer aklımda yok tarif
Aynen canım başlayınca alisiyosunKeşke daha önce keşfetseydim bu yarışma işine pek eğlenceliymiş ya
Böyle yazınca akla ilk çorba gelsede makarna vardı tahminlerdeSulu ve buharlaşan kategori demiştim
Evet bir de yemek yapmaya ilgin varsa süper oluyor (tabi benim yemek yemeye de ilgim var da onu boşver ) ama en son makarna yarışmasına baktım çok güzel bir kaç tarif varken basit bir makarna birinci olmuş çok ilginç gerçektenAynen canım başlayınca alisiyosun
Daha olmadı sanırım canım devam ediyo oylamaBende aldim tarifimi, en sevdigim kategori cok kolay
Öyle canım hiç belli olmuyo bazen sunum oy alıyo bazen tarifEvet bir de yemek yapmaya ilgin varsa süper oluyor (tabi benim yemek yemeye de ilgim var da onu boşver ) ama en son makarna yarışmasına baktım çok güzel bir kaç tarif varken basit bir makarna birinci olmuş çok ilginç gerçekten
20 oldu:)Kaç kişi oldu Nevreste