- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Seneye de var canım bu kategori ara vermek istiyosan çok da şey yapma acele işe şeytan karışır
Ara vermek istiyordum ama bu kategoride yapmak istediğim bir tarif var
Banane banane katılacağım işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seneye de var canım bu kategori ara vermek istiyosan çok da şey yapma acele işe şeytan karışır
Söyle bakayım nedirBen soyliyimmi senin ne yapicagini
Aç koynunu güller dolsunAşk olsun
Ben nevroşa yazdım deynebim dur sanada sorayim
Sağolun kızlar etiketleyen elleriniz dert görmesin
AminSağolun kızlar etiketleyen elleriniz dert görmesin
Böyle uluorta ayıp olur simdiSöyle bakayım nedir
Aç koynunu güller dolsun
Tobe bismillahtontriko gel :))
Olmaz olmaz söyleBöyle uluorta ayıp olur simdi
Sende olmasan kuzu ortada kalmisiz
İki kez etiketlemişsin balkuşum sona kalmıyım diyemi ettin o heyecanla
Şu an itibariyle yazdımYazdın mı tarif
Yok bekleyemem o kadar ,hayırlı işlerde acele etmeliyiz,sitenin geleceği söz konusuSeneye de var canım bu kategori ara vermek istiyosan çok da şey yapma acele işe şeytan karışır
El açması makarna mı yazdın yoksaŞu an itibariyle yazdım
Yok bekleyemem o kadar ,hayırlı işlerde acele etmeliyiz,sitenin geleceği söz konusu
Agahah galiba sanirsam naptin yazdinmi tarifini.İki kez etiketlemişsin balkuşum sona kalmıyım diyemi ettin o heyecanla
Böyle acmali kesmeli biseyler sankiSende olmasan kuzu ortada kalmisiz
Hadi birbirimizin kulağına söyleyelimEl açması makarna mı yazdın yoksa
Yazdım balım .Neboş abla cvp veriyomu beklemedeyim bende ilk yazanlara veriyodur kesin sıraylaAgahah galiba sanirsam naptin yazdinmi tarifini.
Önce sen söyle bakayımHadi birbirimizin kulağına söyleyelim
Yaw makarnanin cesiti mi olur kizlar: ( biri bana fikir versin yoksa katilmicamBöyle acmali kesmeli biseyler sanki
Saatine göre bakıyordur canım:)Yazdım balım .Neboş abla cvp veriyomu beklemedeyim bende ilk yazanlara veriyodur kesin sırayla
Galiba kuzum bende heyecanim 4 tarif yazdim hangisi cokarsa artik.Yazdım balım .Neboş abla cvp veriyomu beklemedeyim bende ilk yazanlara veriyodur kesin sırayla