- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Makarnalar bölümüne bak canım, çok çeşit var:)Yaw makarnanin cesiti mi olur kizlar: ( biri bana fikir versin yoksa katilmicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makarnalar bölümüne bak canım, çok çeşit var:)Yaw makarnanin cesiti mi olur kizlar: ( biri bana fikir versin yoksa katilmicam
Link versene gurbanMakarnalar bölümüne bak canım, çok çeşit var:)
Buralar bize emanet sen gez dolaş birazŞu an itibariyle yazdım
Yok bekleyemem o kadar ,hayırlı işlerde acele etmeliyiz,sitenin geleceği söz konusu
Oluyor tabiki ahahah maydanoz koy maydonozlu makarna okuyor misal ahahahYaw makarnanin cesiti mi olur kizlar: ( biri bana fikir versin yoksa katilmicam
Canim nevres ablaya makarna tarifi baslik yaz sonra tarifini yaz ozeleArkadaşlar özel mesajla mı yazıyoruz bilgi verir misiniz
Gel ben bulurumYaw makarnanin cesiti mi olur kizlar: ( biri bana fikir versin yoksa katilmicam
Evet canımArkadaşlar özel mesajla mı yazıyoruz bilgi verir misiniz
AA tarif yazmadım adını yazdım sadece ne yapacağımınCanim nevres ablaya makarna tarifi baslik yaz sonra tarifini yaz ozele
Tesekkur ederim .. ya ben boyle basit yemeklerde basarili degilim
Oluyor tabiki ahahah maydanoz koy maydonozlu makarna okuyor misal ahahah
Vayyy iyisin bayağı iyisinTesekkur ederim .. ya ben boyle basit yemeklerde basarili degilim
Canım tarif mi yazmak lazımmış ben sadece ismini yazdım ne yapcağıma karar verdim yaniEvet canım
Hadiyaaa benim aklıma tek bir tarif geldi onu yazdımGaliba kuzum bende heyecanim 4 tarif yazdim hangisi cokarsa artik.
Tarifi adını yazıyorsun sadece canım aklında varsa 2 tane Yaz biri alınırsa diğeri ilurCanım tarif mi yazmak lazımmış ben sadece ismini yazdım ne yapcağıma karar verdim yani
Tamam ablaSaatine göre bakıyordur canım:)
Tarifi adını yazıyorsun sadece canım aklında varsa 2 tane Yaz biri alınırsa diğeri olurCanım tarif mi yazmak lazımmış ben sadece ismini yazdım ne yapcağıma karar verdim yani