- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Bu bu sıralar hep öyle oluyor.Sabah geliyorum 50 sayfa geçmiş akşam geliyorum 50 sayfa geçmişDünden bugüne 132 sayfa nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bu sıralar hep öyle oluyor.Sabah geliyorum 50 sayfa geçmiş akşam geliyorum 50 sayfa geçmişDünden bugüne 132 sayfa nedir?
Yoksa bizi sevmiyor mu ?Yoksa biiz beğenmiyor mu
Okuyor okuyor herkese de cevap yazıp vinnn boş çıkmaz hiçO arada gelip hepimize yetişir
MaşaallahOkuyor okuyor herkese de cevap yazıp vinnn boş çıkmaz hiç
Maşallah çenelerine kuvvetBu bu sıralar hep öyle oluyor.Sabah geliyorum 50 sayfa geçmiş akşam geliyorum 50 sayfa geçmiş
Oy oy ,bunu da mı duyacaktı bu kulaklar ?Tenceresiz kaldim anne bizi sevmiyormuş
MaşaallahMaşallah çenelerine kuvvet
Oy oy ,bunu da mı duyacaktı bu kulaklar ?
Çay içerken begenmeye geldi kesin o da :))-VUSLAT- beğenip kaçacak mısın
Sağol canımGeçmiş olsun canlar
Geçmiş olsun canım❤Benim de baharda mide rahatsızlığım atak yapıyorBenimde iki gündür öyle
Ne düşündün sen Yok düşündüğün gibi değilGeçmiş olsun hayırdır
Yok canım bende değil:) Mantının olmayacağını düşündüğümden katılıcam yoksa katılmam-VUSLAT- abla kesin mantıyı aldı
Bende bazen öyle yapmak istiyorum yapabilir miiyimÇay içerken begenmeye geldi kesin o da :))
Gelsin açıklama yapsın
Bak ne düşündüğümü nasıl biliyorSağol canım
Geçmiş olsun canım❤Benim de baharda mide rahatsızlığım atak yapıyor
Ne düşündün sen Yok düşündüğün gibi değil
Yok canım bende değil:) Mantının olmayacağını düşündüğümden katılıcam yoksa katılmam
Aynen açıklama isterizGelsin açıklama yapsın
Yap yap bende Nescafe ile yapiyorumBende bazen öyle yapmak istiyorum yapabilir miiyim
Birsürü çenesi düşük burdayızDünden bugüne 132 sayfa nedir?