• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin canım.
Evet valla, finale dogru gidiyoruz bakalım.
Senin işler nasıl, çalışma hayatın nasıl geçiyor. Ne kadar daha çalışacaksın :)
Benim işler oldukça yoğun, mesailere start verildi. Hayat yorucu da olsa güzel gidiyor.

Ne kadar daha çalışacağıma gelince, çalışmaya devam edeceğim. Gebelik durumu olursa belki çıkarım, onun haricinde aynen devam 🤣

Benim işler oldukça yoğun, mesailere start verildi. Hayat yorucu da olsa güzel gidiyor.

Ne kadar daha çalışacağıma gelince, çalışmaya devam edeceğim. Gebelik durumu olursa belki çıkarım, onun haricinde aynen devam 🤣
Maşallah canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim. İnşallah rabbim gönlüne göre verir.

😘😘

Maşallah canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim. İnşallah rabbim gönlüne göre verir.

😘😘

Bende özlüyorum sizi, arada girip okuyorum ama muhabbete ve konulara hakim olmayınca hiç dalmıyorum ortaya. Hele 80-100 sayfa birikmiş oluyor 🙄 eski ben olsa, üşenmez okurdu. Şimdi 3-4 sayfadan fazlasına girmiyorum bile 🥺
Sende haklisin bende tum gun girsem bile bugun mesela yogunluktan girmedim.. yapacak bisey yok kuzu.. sen iyi olda😘

Back
X