- 22 Temmuz 2017
- 44.995
- 133.199
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende 3 çocuk isterdim hep o normal geliyor::)Gerçi bu devirde 2 iyidir:)Ne bilim benim 3 dite sanirim herkese 3 cocuk diyecemtakiliyorum gerci:)
Amin inşallah canım, tedavi ile olmasaydı belki düşünürdüm ama çok şükür. Rabbim bunların canını sağ etsin :)Amin canim:) takildim hayatim ben sana.. Allah bunlari hakkiyls buyutmeyi nasip etsin
Ben 3. Oglan olsun yine diye dusunmustum kiz oldu.. arkadas kizina arkadas istedi kiz yine oglu oldu meselaValla bana dazor gelio
Düsunesim gelmiyor
Bir kızım olsun isterdim ama çok zor gelio
HoşgeldinHayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız bakalım![]()
Hayırlı akşamlar iyi canım sen nasılsınHayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız bakalım![]()
Aynen canım doldururuz:)Yapacak birsey yok kalabaligiz yani:)) olsa onuda doldururuz biz![]()
Bende hep erkek dogurcam diye his var sanki kızım olmayacakmis gbiBen 3. Oglan olsun yine diye dusunmustum kiz oldu.. arkadas kizina arkadas istedi kiz yine oglu oldu mesela![]()
Hamdolsun canım benim, iyiyim şükürHayırlı akşamlar iyi canım sen nasılsın![]()
Bana bi is arkadasim 2 senin icin iyi demisti 3. Oldu ben pertAynen bende 3 çocuk isterdim hep o normal geliyor::)Gerçi bu devirde 2 iyidir:)
Hayırlı akşamlar canım, hoş geldinHayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız bakalım![]()
Herşeyin hayırlısı olsun :)Valla bana dazor gelio
Düsunesim gelmiyor
Bir kızım olsun isterdim ama çok zor gelio
Kac cocugun varki?Bende hep erkek dogurcam diye his var sanki kızım olmayacakmis gbi![]()
Bana diyorlar oğluna kardeş yap.Erkek olsun.Ne garantisi var.Hem ben istesem bir kızım daha olsun diye isterdim:)Ben 3. Oglan olsun yine diye dusunmustum kiz oldu.. arkadas kizina arkadas istedi kiz yine oglu oldu mesela![]()
Kızlar başka ya:)Bana bi is arkadasim 2 senin icin iyi demisti 3. Oldu ben perthakliymis
ama ben kizima asigim yani, bu yuzden hersey degermis diyorum
![]()
Benim 3 ude tedavili.. yemedigim igne hap kalmadi sayelerinde:)Amin inşallah canım, tedavi ile olmasaydı belki düşünürdüm ama çok şükür. Rabbim bunların canını sağ etsin :)
İki erkek çocuğu :)Kac cocugun varki?
Hamdolsun canım benim, ancak toplayabildim etrafı. Uyumaya hazırlanmadan bir bakayım dedim.Hayırlı akşamlar canım, hoş geldin
Biz iyiyiz, sen nasılsın
Herşeyin hayırlısı olsun :)
Maşallah canım, Allah bağışlasın :)Benim 3 ude tedavili.. yemedigim igne hap kalmadi sayelerinde:)
Ama o da guzellllİki erkek çocuğu :)
Orası belli olmaz.Benim arkadaş ilk 2 çocuğu tedavi ile oldu.Olmuyor diye düşünürken 3. çocuğuna hamile kaldı.2 numara 3 aylıkken:)İkisi birlikte büyüdü:)Amin inşallah canım, tedavi ile olmasaydı belki düşünürdüm ama çok şükür. Rabbim bunların canını sağ etsin :)