- 8 Haziran 2013
- 57.499
- 152.657
- 898
Olabilir canım :)Sayfalar hızlı ilerliyor ondan olabilir:)
sagolasın teyzesiHayırlıısı olsun.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım :)Sayfalar hızlı ilerliyor ondan olabilir:)
sagolasın teyzesiHayırlıısı olsun.![]()
Haniiii yokkyaaa birakmam hicbir yere :))))
Actim canım)
Hayırlı olsun canmBuda erkek canım, kız kıyafetleri hayal oldu![]()
Amin canım, sagolasınHayırlı olsun canm
Allah sagsalim.kucağına almayi nasipnetsin
Ramazanda birde sicak filan oluyo insanin cani istemiyorki.. ancak yemegi diger isleri yapiyosun. Dolap benimde sknti aslinda.. 3 cekmece buzdolabininki var. Bi ara deepfreeze alcaktim vazgectim. Belki ilerdeDolabım çok dolu ve ben bu sıra öyle yoğunum akşam pc başına geçmem dışında bir sürü işim var.Ramazan öncesi her şeyi tamamlamak lazım sonra ramazanda yapamıyorum:)
3. Ye insallahBuda erkek canım, kız kıyafetleri hayal oldu![]()
Buraya baktın mı:)Bana avatar bul o zaman![]()
3. Düşünmüyorum tontri, iki tane yeter. Allah olmayana versin :)3. Ye insallah![]()
Benimde ihtiyacım var hiç boşalmıyor:)Ramazanda birde sicak filan oluyo insanin cani istemiyorki.. ancak yemegi diger isleri yapiyosun. Dolap benimde sknti aslinda.. 3 cekmece buzdolabininki var. Bi ara deepfreeze alcaktim vazgectim. Belki ilerde
Onu az önce bende yazacaktım:)3. Ye insallah![]()
Amin canim:) takildim hayatim ben sana.. Allah bunlari hakkiyls buyutmeyi nasip etsin3. Düşünmüyorum tontri, iki tane yeter. Allah olmayana versin :)
Önce Kazen onaylayacak canım
Ne bilim benim 3 dite sanirim herkese 3 cocuk diyecemOnu az önce bende yazacaktım:)
Yapacak birsey yok kalabaligiz yani:)) olsa onuda doldururuz bizBenimde ihtiyacım var hiç boşalmıyor:)
Valla bana dazor gelio3. Düşünmüyorum tontri, iki tane yeter. Allah olmayana versin :)
Hosgeldin kuzuuHayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız bakalım![]()