Hemde beni geçtinBen yaptıysam herkes tatlı yapabilirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde beni geçtinBen yaptıysam herkes tatlı yapabilirdi
Evet aldım canım sunumu düşünüyorum simdiden ne yapacagım diye :))Sen makarna da almışsın kuzu hadi bakalım yine başaracaksın eminim
Ilk katılım sansı benceHemde beni geçtin
Ben de aynı seçimi yapıcam, anket olursa:) Çok bölünüyor oylarBu sefer oy sayısı için oylama yapılırsa tek oydan yana kullancam seçimimi ,iki oy hiç iyi değilmiş .
Nasılsın ablacımNegüzel tarifler gelir şimdi varya
Nasılsın ablacım
Zipzip- yazı rengi ayarlamaları yapıyor
Ben de iyiyim ablacım❤ Abla sen de katılsana bu kategoriİyiyim canımcım sağol sen nasılsın
Daha yeni kendime gelebildim bir bakayım yazıya dedim ama cook renk yokmusZipzip- yazı rengi ayarlamaları yapıyor
Benden de size tam destekBen de aynı seçimi yapıcam, anket olursa:) Çok bölünüyor oylar
Yok abla yarışmaya katılanlar için değil o:) 8 kişi var pro verdiği onlarda bir olay var sanki:)Keyfini çıkarsın proluk 24 saatmiş ya öyle okudum.
Ben de iyiyim ablacım❤ Abla sen de katılsana bu kategori
Olsun ablacım proluk hiç önemli değil gercekten burda olmak güzelKeyfini çıkarsın proluk 24 saatmiş ya öyle okudum.
Evet canım az renk seçeneği az:)Daha yeni kendime gelebildim bir bakayım yazıya dedim ama cook renk yokmus
Yok abla yarışmaya katılanlar için değil o:) 8 kişi var pro verdiği onlarda bir olay var sanki:)
Olsun ablacım proluk hiç önemli değil gercekten burda olmak güzel
Bizim de şansımız azalıyor 2 oylaBenden de size tam destek