- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Onlara vermesinin sebebi varmış ama ne ki bilmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlara vermesinin sebebi varmış ama ne ki bilmem
Evet Onuda siz bulun dedi biz nerden bilekOnlara vermesinin sebebi varmış ama ne ki bilmem
Takimlarda olanlara verilmiş gibi geldi banaEvet Onuda siz bulun dedi biz nerden bilek
Ne takımıTakimlarda olanlara verilmiş gibi geldi bana
Bence de yarın ban yiceklerTakimlarda olanlara verilmiş gibi geldi bana
Sağol canımHanımlar proluklarınız hayırlı olsun çok güzel oldu burası kırmızı kırmızı ❤
Kazen bir günlüğüne pro oldular dedi sanirim 1 nisan şakası
Yok yaww olmayanlarda varTakimlarda olanlara verilmiş gibi geldi bana
Küstüm
Kıskaaaanç kıııskaaaaançGörmemişin prosu olmuş tütmüş yeşil ışığını koparmış
Görüntüleme durumundan vermiş olabilir belkiYok yaww olmayanlarda var
Hayır canım tatlı yarışmasını kazanmış kazen sonra yarışmaya katılan herkesi pro yapmisTakimlarda olanlara verilmiş gibi geldi bana
Yani öyle bir şey yapmaz herhalde yani. Mümkün değil hatta
Bizimkilere demedi canım 8 kişiye mi ne verdiya onlara dedi 1 günlük diye kurayla verdikleri proysa geri alma şakası güzel olmaz ama bence onlar bdv de falan tehlikeli sularda yüzdü ban öncesi pro verip yarına uzun süreli banlanacaklarGörüntüleme durumundan vermiş olabilir belki
He biz söz konusu değilsek tamamBizimkilere demedi canım 8 kişiye mi ne verdiya onlara dedi 1 günlük diye kurayla verdikleri proysa geri alma şakası güzel olmaz ama bence onlar bdv de falan tehlikeli sularda yüzdü ban öncesi pro verip yarına uzun süreli banlanacaklar
tesekkur cnmHanımlar proluklarınız hayırlı olsun çok güzel oldu burası kırmızı kırmızı ❤
Yok ya bize demedi o kısmı iyi okuyun o listede bizim isimlerimiz yok kiHe biz söz konusu değilsek tamam
Ama bnim aklıma da gelmedi değil hani niye dün değil de bugün verdi insallah düşündüğümüz gibi değildir kuzumYani öyle bir şey yapmaz herhalde yani. Mümkün değil hatta
Ben kopuk kopuk okudum ,konuya hakim değilim yani :)Yok ya bize demedi o kısmı iyi okuyun o listede bizim isimlerimiz yok ki