- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Ben ilk başlarda zorlanıyordum ama şimdi takır takır ekliyorumResim ekleme işi dert bee zor geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk başlarda zorlanıyordum ama şimdi takır takır ekliyorumResim ekleme işi dert bee zor geliyor.
Bizim de şansımız azalıyor 2 oyla
Valla ablacım dün aksam 9 dan beri yataktan cıkamadım proluk hiç önemsiz o yüzden benim için sağlıgım olsun da pro gelir giderDaimi olsa keşke ne güzel olurdu
Ben ilk başlarda zorlanıyordum ama şimdi takır takır ekliyorum
Valla ablacım dün aksam 9 dan beri yataktan cıkamadım proluk hiç önemsiz o yüzden benim için sağlıgım olsun da pro gelir gider
Dün cok soguktu feci üşütmüşüm simdi yeni yeni kendime geliyorum abla,Hayırdır ne oldu hasta filanmı oldun yoksa.
Dün cok soguktu feci üşütmüşüm simdi yeni yeni kendime geliyorum abla,
Bugün burayada cok yazamadım zaten
Bu seferlik yarışmaya katılan pro olmayan herkese verdim ama her yarışmada olmayacak yazmıştı:) Diğer etiketlediği kişilerin proluk olayını anlamadım ben deŞerbetli tatlılarda okudum çünkü.
Ben daha iyi olur diye düşünüyorum ablacım:)) Çok bölünüyor oylar1 oymu versek yani dahamı iyi olur sence.
Ankarada değildim abla oy için köye gittik evin için öyle bir soguktu ki buranin sogugu daha iyi gercekten,Orası soğukmuş dikkat et kendine burasıd bir kaç gün önce öyleydi rüzgar filan vardı.
Vitamin desteği al biraz bol meyve filan tüket.
Resim boyutlarında sorun okuyor hâlâEkliyorum onda sorun yok nasılsa,pc de sürüm değişti denedim olmadı eşimin göstermesi lazım.
Köyler hep daha soğuk oluyor, buranın köyleri de öyleAnkarada değildim abla oy için köye gittik evin için öyle bir soguktu ki buranin sogugu daha iyi gercekten,
Daha hiç bişi yiyyemedim az sonra yerim saol ablacım ❤
Evet ablacım yazın bile geceleri buz gibi oluyor köydeKöyler hep daha soğuk oluyor, buranın köyleri de öyle
Üşüttün mü abla bendde sabahtan beri aynıyımSabahtan beri midem bulanıyor, hâlâ geçmedi
Aynen, k.v yazın bike soba yakıyormuş köyde akşamlarıEvet ablacım yazın bile geceleri buz gibi oluyor köyde
Bilmiyorum ki, dün gece saat 2de bayağı bir çiğ köfte yemiştim acaba ondan mıÜşüttün mü abla bendde sabahtan beri aynıyım
O saatte Ciğ köfte yenir mi :))Bilmiyorum ki, dün gece saat 2de bayağı bir çiğ köfte yemiştim acaba ondan mı
Iyi aksamlar ❤